Oups

Har inte skrivit på jättelänge, vet inte varför. Har väl vart rätt mycket med skolan nu, massa prov och sånt där. Just nu sitter jag hemma och tråkar och då kom jag och tänka på min kära blogg.. haha. Kunde inte gå till skolan idag eftersom att jag var så jävla fucking trött, kunde knappt hålla uppe mitt vänstra öga. Sen tänkte jag att det skulle gå över för det brukar det, men nejnej. Typ precis när jag hade sminkat mig klart, hade bara lite mascara som skulle på, så typ börjar det komma asmycket tårar, så jag ringde mamma och hon fick sjukanmäla mig. Jag tvättade bort sminket och gick och la mig, sen vaknade jag vid tio och direkt när jag öppna ögonen började det rinna i vänstra ögat igen, inte båda nejj bara i vänstra. Jag bah; happ vad ska man göra?  pluggade lite till musik provet och sen tänkte jag att jag det skulle gå över om jag låg och blundade ett tag. Tror jag somnade lite då och då. Sen vaknade jag och jo det är bättre faktiskt. Rinner inte längre men jag känner ibland att det nästan är på väg. As jobbigt. Blir till att lägga sig direkt efter desperate housewives ikväll.

Hursom, på fredag ska vi lämna in ett projekt på no:n. Och på torsdag ska vi visa upp våran fina reklamfilm. Haha pinsamt..  Menmen, jag och mimmi gjorde den igår och vi trodde fan att det inte skulle funka, men är man bäst eller är man bäst? Det blev helt okej till slut. Men nu ska jag skriva lite om faktan om cerat, så vi hörs nån gång. Haha :)


Bild från tekniska för två veckor sen

Gratis Bio!

Gratis Bio är en sida på internet som du tjänar poäng på. Alltså, man blir medlem och får först lite välkomst poäng, för att du har blivit medlem. Sedan kan du själv välja hur du vill gå till väga för att tjäna ihop poäng. Du kan t.ex. besöka sidor, göra gratiserbjudanden och mycket mycket mer! Varför ska man tjäna poäng? Jo det är så att när du har kommit upp i en viss poängsumma kan du få presentcheckar eller biobiljetter. Och det bästa är att det behöver inte kosta dig ett dugg! Tänk att du blir medlem på en sida, gör lite erbjudanden och sånt, och vips! Så har du fått en biobiljett, är inte det najs?
Så gör som jag och många andra, bli medlem på Gratis Bio.

För mer information, gå in på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=62350 och gör även mig en tjänst, eller klicka på Gratis Bio i början av inlägget.

Hoppas ni får en riktigt mysig dag!

RSS 2.0