I'm so exciting!




Shiit vad det är varmt hela tiden! Skulle regna idag men jag har då inte kännt av det? Eller jo, det duggade lite tidigare idag när jag var ute, men det försvann lika fort som det kom, så det räknas inte! Klagar absolut inte på vädret! Så jävla skönt när man kan vara ute utan att beehöva gå varmt klädd.
Juste, eclipse hade premiär idag men får inte se den förrns nästa vecka, menmen.

En sak till! Jag såg att det finns ytterligare en Mästerdetektiven Blomkvist film! Dock är den från 47, men ändå :D
Försöker å få tag på den nu, om jag ser den så kommer nog det jobbigaste vara att det inte är samma skådespelare. Men jag överlever nog.

Och juste! Ännu en sak till. Harry potter och dödsrelikerna del 1 kommer i November! Vem kunde ha anat det?! Så jävla grymt! Längtar veeerkligen!





.


A trip to the archipelago



Bild tagen från google

Idag har jag varit på fjäderholmarna med pappa. Ganska mysigt ställe, finns dock inte så mkt att göra. Ska man dit ska det vara lika fint väder som idag och man ska ha badkläder med sig. Båten var faktiskt ganska dyr enligt mig. 100 kronor tur och retur. Men men. Det var väldigt trevligt iaf och jag har fått en misslyckad bränna.. fråga mig inte hur man får det.

Walking alone on a magic path




gammal bild

Den här dagen har inte riktigt varit min dag..  Började med att jag vaknade upp, ganska pigg och sådär. Tog det lite lugnt för hade ont i huvudet. Sen vid tre tiden känner jag att jag börjar må illa. Skyndar mig in i badrummet och ja, spyr. Efter det kändes det dock jätteskönt, förutom min huvudvärk som jag fortfarande hade. Men men, nu mår jag iaf bra och funderar på om jag ska gå ut och ta en promenad.


Photo





Helt okej låt, underbar text.

Midsummer




Igår var det midsommar och då åkte jag, mamma och kenta till min mormor och morfars husvagn. Där var min morbror hans tjej och mina kusiner. Vi kom lagom tid tills midsommarstången hade rest så vi hade filtar och fika som vi satt med. Min morbrors tjej och min kusin dansade runt stången och vi satt och kollade på. Sedan vare typ dags att käka vanlig midsommarlunch, med kötbullar och sill och sånt. Vi åt tillsammans med några andra som har husvagnar brevid deras. Jag är tyvärr inte så jätteförtjust i sill och sånt men några köttbullar fick jag i mig.
Sedan spelade vi lite kubb och sådär. Gick på promenad, käkade jordgubbar. Sen skulle vi äta middag då åt jag lax, asgott! Sen åkte vi hem någon gång vid halv tio. Sen när jag kom hem var jag så jävla trött men satt lite vid datorn ändå tills jag kände att jag inte orkade mer. Vid elva signade jag ut och somnade strax därpå. Idag har jag bara chillat och kollat på film. Mys!


Treat yourself with a gift




Idag köpte jag en present till mig själv, en ring formad som en orm.



Blev även ett nytillskott till garderoben! Funderar på att ha denna söta klänning på mig imorgon, det är ju midsommar då!

Sometimes it's so hard to forget, but when you do it feels so damn good




Idag är det jättefint väder och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra! Aja något får de väl bli för man vill ju inte sitta inne hela dagen! ;)

A walk to remember



Kommer aldrig sluta gilla denna film! Helt underbar!

River flows in you





Älskar den här låten! Så underbart fin <3

The memories ease the pain inside







Igår kväll beslutade jag mig för att gå ner i källaren. Vad gjorde jag där då? Jo jag letade efter mina pärlor! Har helt plötsligt börjat vilja lägga pärlplattor. Det tog några timmar för innan jag hittade dom hittade jag massa LP skivor och annat skit som jag började kolla på. Sen hittade jag även gamla foton och tillslut mina pärlor. När jag kom upp igen började jag kolla på massa foton. Det var bilder på mig och min bror när vi var små, så söööta <3 Sen började jag även lägga pärlplattor. Ovan ser ni lite. Hihi, men nu ska jag duscha. För ikväll äre Twilight Fan event..

Welcome to my house!







Här är två bilder från dagen. Tagna av migsjälv.
Var på skansen idag med pappa. Vi bestämde oss för att ta en tur i skansen akvariet vilket var jättekul, har nämligen aldrig varit där. Direkt när man kommer in så går man bland massa lemurer. Stannade såklart för att fota en hel del men hade bara min sketna digitalkamera med mig tyvärr. Sedan så var man tvugna att fota allting genom glas för det var bara lemurerna man kunde vara vid. Surrikaterna lyckades jag även få lite bra bilder på för man kunde fota ovanför glaset :)

Haft ännu en trevlig dag så är bara glad!

Come on, let me kiss you now


Bild tagen från google.

Ikväll bjöd min pappa med mig till grönan för att se Miss Li. Ingen stor favorit hos mig egentligen men jag tänkte varför inte? Ångrar inte att jag följde med. Visst hon är fortfarande ingen favorit hos mig men shiiiet vilken stämma hon har! Jag nästan avgudar hennes röst och energi. Man blir glad av hennes musik vilket är fantastiskt. Mycket trevlig kväll!


Lets go to the mall!




Bild tagen från google

Idag ska jag åka och shoppa med några vänner! Har dock inte så mkt pengar men det löser sig. Vi hörs!

Spread my wings and fly away





Kvällen igår var väldigt lyckad! Mysigt place, härliga människor, massa snack  <3

I have a party in my pants, wanna join?





Nu ska jag strax iväg och träffa lite folk. Min kompis fyllde år igår så han har fixat en liten fest på ett mysigt ställe. Jag hoppas på en trevlig kväll, Puss!


I'm walking on sunshine







Idag strålar solen mer än aldrig förr! Nä men det är väldigt soligt idag och det bugar och bockar vi för. Ska alldeles strax ut och sätta mig på baksidan och läsa. Vi hörs!

Blame it on me





Lovely!

YOU GAVE ME SATISFACTION





Hemglass sandwich är nog den godaste sandwichen! Visst, GB's funkar bra. Men denna är såå god. Får nästan glassorgasm.

Puss

GIVE ME SOME MONEY NOW,PLEASE?

 
Jag har blivit helt kär i dom här skorna. Visst det är inget speciellt med dom, och dom ser väl kanske inte sådär jättefina ut på bilden. Men har sett en tjej som har typ såna och det är sjuukt fint! Efter denna lördag så ska jag nog köpa dom! :D


I Would Appreciate It



Det skulle vara trevligt att vakna upp av solstrålarna som letar sig in genom fönstret.
Upptäcka att jag har en fin dag, med en strålande sol och värme framför mig :)


A Thousand Miles



Den här killen e sjukt grym! Me like :D

RSS 2.0