Den sista glöden..

Mmh, två dagar kvar i skolan! Fan så skönt säger jag bara! (:  Det som är mindre trevligt är att vårat stambyte börjar nu, lagom till höstlovet. Kul att vara hemma då, gå upp nästan helt naken på morgonen och så ståre några främmande män i hallen, jippie!  och då kommer man inte kunna gå på toa på morgonen heller, eftersom att våra toaletter försvinner. Imorgon är typ sista dagen vi kan duscha för sen stänger dom av vattnet i badrummet och lilla toan, isåfall kan väl inte toaletter funka heller? :S  och då kommer jag inte kunna kissa på fredag morgon, illa! Tänk imorgon ska dom typ hit och göra nånting, mamma sa att det kunde vara så att dom är allt från klockan sju på morgonen och frammåt, hallå jag ska typ gå upp halv åtta? :S fett scary om jag typ glömmer bort att några kanske är här och går upp och blir skit rädd.. haha aja :)

det som är skönt nu är att vi bara har ett prov kvar. sen äre loov typ :D:D   fan måste plugga till provet, aja men det fixar sig! :)



ISN'T IT OBVIOUS?

Nu kommer säkert några tycka att jag är konstig, men Erik Hassle är fan grym! ..med eller utan sitt hår haha :)



The Rose


BELÖNING

fick belöning idag av mamma, för mina två mvg:n såklart (:
var inne på ett par nya skor först men så sa hon att skor köper hon ju ändå, så då när vi var och handlade hittade vi jättefina blommor. Typ långa röda rosor, lite dyrare men det tyckte mamma att jag var värd. Så hon tog en bukett som såg bra ut medans jag gick och hämtade ben & jerrys  som jag också skulle få. Så kommer vi hem och fixar lite och sådär, sen efter nån timme går jag in på mitt rum och ser buketten, då har rosbladen börja hänga ner, såg ut som att dom skulle ramla av typ :S   det var ju inte världens roligaste så jag tog ut dom till vardagsrummet och så sa jag till mamma att dom fick dom för jag ville inte ha dom när dom såg ut så. Då sa hon att jag skulle få nya blommor imorgon istället (a)  taack mamma <3



(obs, gammal bild)

RSS 2.0