bluebox

Var inne på bluebox idag och kikade lite. Dom har faktiskt en hel del söta och roliga saker!


1. Badbomber formade som ankor.
2. Badankor, har alltid viljat ha en samtidigt som jag tycker att dom är lite småläskiga..
3. Peace and Love tvålar
4. Nagelborste
5. Toalettrulle-hållare



Knivhållare, saltkar (dom där kineserna!), flaskkorkar typ, bull/muffinsformar, espressokopp, rivjärn och pepparkaksformar :)


Massa gulliga läppbalsamsburkar!


1. Datormus
2. Muffinsljus i större format
3. Muffinsljus i mindre format
4. Muffinsplåster
5. Söta ljus

Gulliga saker va? :) Tycker det är ganska roande att kolla på såna sidor (finns andra också) när man har tråkigt.
Det är typ som lagerhaus fast hemma, eller något sånt. Skillnaden är att man bara ser hur det ser ut på bild och inte påriktigt..

HÅKAN TILL GRÖNAN

Mimmi bara så du vet så ska vi till grönan den 4 september, no matter what!!



Man slutar inte leka för att man blir gammal, man blir gammal för att man slutar leka..

woow, denna dagen asso!  Först så skulle vi ha bild. Men hon var ju typ sen? Så alla drog för vi trodde inte vi skulle ha något men sen kom hon och ropade på oss att vi skulle komma så då hade vi bild iaf. Då skulle hon typ berätta för oss om betygen. Så då när det var min tur sa hon att jag inte hade lämnat in tillräckligt många uppgifter för att hon ska veta om jag har vg. HALLÅ? Jag har fan lämnat in varje liten jävla uppgift! Okejj,  min mapp är ännu inte klar men betyget hänger ju inte på en enda liten mapp? Och sen sa hon att om uppgiften jag skulle göra idag blev bra kunde jag få vg. Jahaa..? ÅHH hatar henne! Ska bli skönt att äntligen snart slippa henne över sommaren!
Efter det hade vi musik men vi slutade den halv elva. Och jag och mimmi var hungriga så vi drog typ till subway för att käka. Sen när vi hade gjort det tänkte vi hälsa på min mamma men då hade gått.. så det blev lite pinsamt för en snubbe där kolla på oss och undrade vafan vi gjorde där? Haha ..  sen tillbaka till skolan och körde sjöängsloppet. Sen till stan me mimmi. Och där köpte hon en bikini, den var jättegullig och dom som jobbade i butiken var jätteroliga. Sen gick vi in i en affär me klockor i så jag har äntligen hittat en! Fick för mig att det var ungefär ett år som jag letat efter en men det var tydligen en och ett halvt år. så det var verkligen på tiden. Sen köpte jag såna där lovely string i spets från gina, två par i olika rosa typ och ett par hotpants som var blå. sen gick vi till hm, tänkte köpa armband men då kom jag på att jag bara hade en 500 lapp och den ville jag inte spränga direkt..  Men aah, de var typ den här dagen det! Så nu har jag asont i både fötter och ben. Men vi hörees  ;)


LÅT SOM MAN PUMPADE FÖR NÅGOT ÅR SEN

Hahaha, dock är videon jävligt skum! Men jag känner mig lite hypad just nu fast jag borde klä på mig! Ajja vi hörs senare :)


PRETTY IN PINK

Okejj, håller med om att min nya design vart lite småtöntig, men det passar mig. Haha.  Har suttit och fixat enda sen jag kom hem från skolan! Fatta hur lång tid det har tagit mig? Och jag var hemma runt tre. Och sen typ tjugo minuter på maten. Har fixat som in i helvete, fick göra om en gång och lite sånt också. Jag är skit trött! Men de e bra för om 45 minuter börar desperate housewives och efter det är det sovdags :)

imorgon är det sjöängsloppet. bryr mig inte så mkt om att komma på bra plats bara jag får godkänt iaf! Sen ska typ jag och mimmi till stan tror jag.. så måste ta med mig pengar och sånt där. Men seriöst, känner mig astråkig nu så ni får klara er själva likssom :)

NOTHING ELSE MATTERS..

Igår åkte man till farsta me johannan, köpte inte så mkt men det vart iaf typ en ny pyjamas, asgulliga shorts <33 och sen typ ett hello kitty linne.  Sen vart det en rosa tröja och en t-shirt som de stod pink's my colour och så är typ rosa pantern me, och johanna tänkte ju köpa den först, men sen så sa hon ju att lila var hennes fäärg. Idag ska jag och mamma åka och shoppaa ! Eller jag ska typ göra det, hhöhö. Ska kolla på kläder till skolavslutningen och typ lite till om mamma inte blir för sur..

Mhhm, de va dt typ. Nu ska jag fortsätta mysa lite i sängen för vi ska inte åka förrns kvart i elva. Hejdå!

DAG 10 - sista dagen

Detta känns förjäävligt! Seriöst fan va tråkigt det var att lämna alla. liksom hejdå och ha det bra..   dom orden känns så fruktansvärt lite. Jag har ju berättat att det är en snubbe som har vart me mig och marie? vet inte om jag har berättat att han heter robert iaf, och smart som han var tog han ju min facebook. Smarting där asså. Haha men skit samma. Det var inte bara sista dagen där för mig idag utan han robert och den andra inhyrda snubben också. Men iaf, imorse så kom jag dit, och sen åkte jag me urban och björn ( den andra inhyrda snubben) och vi gjorde inte så mkt. Sen åkte vi tillbaka och käkade frukost typ, då kommer roffe där och bah; men bella, här finns ju ingen tårta? hahahaha, ofta jag skulle ha tårta me mig (a) ..  men iaf. sen vart jag fett förvirrad och visste inte vad jag skulle göra men åkte iaf me urban och björn igen, åkte vi till en gård och fixade lite sen vare bara en halvtimme kvar tills vi slutade så vi åkte tillbaka. Skulle fått glass men jag sa att det var lugnt men sen stannade han vid en affär iaf och bah; det är klart att du ska ha glass! Hahaha, tackar tackar. Sen åkte vi till jobbet och så gick jag in och satte mig för mamma skulle inte komma förrns klockan ett och den var typ tio i. Sen var jag tvungen att fråga om papper till skolan, men då sa björn ( chefen typ) att jag antingen skulle ha fått papper från skolan, men det hade jag ju inte. Så han ringde till nån annan björn och frågade om han hade fått papper men det hade han inte så han tog typ mitt personnummer och shit och skulle ringa till skolan. Perfa. Sen sa han att jag skulle få jättebra omdömmen för alla var jättenöjda, WIHOO ! :D  Sen sa jag hejdå till alla, kändes som att jag bara ville krama en person men det vart lite konstigt. han sa typ hejdå och sträckte upp handen, visste inte om jag skulle krama honom, skaka hand eller nånting för jag var förvirrad, men det vart inget iaf. och sen vare liksom bara ha det bra och jag sa tack detsamma. tråååkigt! Asså seriöst ofta man bara får praoa i två veckor? :(:( fett lite tid! har ju typ precis lärt känna alla så de e ju inte så kul att dra då.
Men då skulle jag och mamma åka och fixa lite saker. och sen kom jag på att jag glömde fråga om sommarjobb där så mamma ringde till marie, så får vi se sen vad som händer.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något blir det ju. Men vi hörs byye !

DAG 9

GUESS IF I AM HAPPY?  The answer is yes, and no..   Jag är glad för att imorse så kom jag till mitt jobb. Och då såg jag först inte alla som var där och så gick jag och satte mig vid bordet. sen gissa vem jag ser? :D MIN SÖTNOS !!   hihi, satt och log och många måste nog ha undrat varför x)  sen gick vi typ ner i garaget på en gång. Och så står jag vid bilen och så kommer typ alla ner. och sen så ser jag hans underbara ögon kolla på  mig och så sa han tjaa bella. och jag bah hejj ;D och sötnos har ju vart sjuk och han var inte helt frisk men han hade kommit ändå, säkert bara för att de är min sista dag imorgon, haha. Men ajja, sen skulle vi åka iväg och så gjorde vi det. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde då men ajja. Sen hade vi typ rast/lunch (?) och då när jag hade ätit ringde jag till mimmi och grattade henne och sen snacka vi typ aslänge. Sen skulle vi typ dra och då lägger jag ifrån mig mobilen på diskbänken för jag skulle diska min gaffel. Då kommer han typ och bah; du behöver inte skynda dig och typ kollar på min mobil där jag har en bild på mig och mimmi, hahhaha xD jag bah öhhm...  och diskmedlet var helt cepe för den var alldeles kladdig så jag sa till han att om han skulle diska sin kopp så var diskmedlet kladdigt. han bah; men diskmedel behövs ju inte. Jag bah nähe? han ; nää det är ju inte jag som ska dricka ur den här nästa gång. HAHHAHAHA. myspys där va ;) sen gick jag till bilen och snacka me mimmi typ aslänge. dom andra jobbade, jag satt i bilen och pratade i telefon. Sen kom robert och då var jag typ tvungen att hjälpa han så då sa jag hejdå till mimsan. Sen typ orkade marie inte göra mera så vi åkte till willys och köpte tre backar läsk, JIHAAA. Hahah, asså till deras jobb. och sen åkte vi till deras jobb och lämnade drickan, alla vart typ asglada. Sen tvättade vi hennes bil lite och sen hade vi en liten rast. Och så jälva typiskt, när fredde och roffe och typ alla andra kommer då skulle vi dra. Men jippie..  sen åkte vi typ till nåt ställe i skarpnäck och fixade lite och sen typ till nåt annat ställe och sen slutade vi. Kom hem för inte så jättelänge sen.
Men anledning till att jag inte skulle vara glad är för att imorgon är sista praodagen, fan va tråkigt. Skulle lätt vilja praoa i typ en månad eller mer, höhö. Men iaf, kommer sakna alla som jobbar där sjuuukt mkt ! Asså seriöst, underbara människor och det känns som att jag har kännt dom längre än vad jag har. Det kommer verkligen bli tråkigt att lämna dom för jag vet ju att jag aldrig kommer träffa dom igen! :'(  Well, hoppas jag får en bra sista dag imorgon, men när jag kommer hem lär jag ju inte vara så glad.. ajaa får väl försöka göra det bästa av det. Men nu ska jag typ chilla galet eller nåt. Vi hörees!

DAG 8

..berättar jag mer om imorgon! nu måste jag sova, nattinatti <3


DAG 7

Asså seriööst, jag blir fan ledsen nu! :( imorse var jag glad och sådär, och sen kom jag till jobbet och när jag kommer in så vare en person som saknades! tänkte först att jaa men han kommer säkert lite senare..  men han kom inte. Och sen när dom hade ett mini möte så fick jag reda på att han var sjuk. Jippie, not.. och jag kände ju nästan med ens när jag såg att han inte var där att jag vart på sämre humör. men iaf.. sen skulle vi åka iväg och klippa gräs. men då kom vi på att jag inte fick göra det för att jag inte hade stålhetta. så kan de gå me det. Så jag fick sitta i bilen medans och då vart det så jävla varmt. trodde ju seriöst att det skulle bli riktigt fint väder idag. sen åkte vi tillbaka och hade lunch, och eftersom att jag ändå inte kunde klippa gräset så skulle jag få åka med några andra. och då var ju det såklart roffe och om fredde hade vart där hade ju jag fått vart me han! men neeej, så då åkte totte me oss också. då åkte vi ut till nåt ställe i stan. Skulle jag typ få kratta grusgång. Men hejsan det tog aslång tid och nu har jag asont i mina armar. Asså visst, min prao är inte världens bästa men är fan glad att jag har den för det blir ju typ som träning och de e asskönt. men hursomhelst, sen när vi typ var klara och var på väg till bilen började det regna så in i helvete. snacka om tur. sen hade vi typ rast/fika/lunch igen. och då frågade marie om jag ville följa me dom och då tänkte jag att det kunde jag ju göra eftersom att fredde ändå inte var där och då hade jag också jätteont i armarna. så då fick jag typ göra vad jag ville och då satt jag kvar i bilen och lyssnade på musik, tur det för när jag sitter där börjar det regna som in i helvete. Fan vad jag skrattade då eftersom att robert och marie var ute i regnet xD (a)   

Men hursomhelst, nu är det en bärgningsbil utanför mig som ska ta bort en båt som är stulen. Hah smarta bananer asså, polisen och skit är här också :P    Och snart kommer väl glassbilen också och de är bra för då ska mamma köpa glass (a)  men nu ska jag gå och sura och vara ledsen! byebye.. :/

DAG 6

Kommer inte skriva så mkt om dagen för det hände inte så värst mkt! Inhyrda snubben var med mig och marie och vi åkte runt lite. Sen svoosch så var dagen slut. Haha. Kom precis hem följde me mamma och kenta och handlade för annars skulle väl jag ha somnat för länge sen. Nu sitter jag här och väntar på att få läsa min tidning och käka lite godis! Mhm, har inte ätit godis på aslänge nu! Men vi höres, bye bye babys.

LYSSNA!

Asså seriöst blev fan tårögd när jag hörde de här :O



DAG 5

Sista dagen idag på den här veckan, lovely! :D  Först så åkte jag ju till jobbet och sen så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra/vilka jag skulle va me. Men så fick jag vara me fredde och roffe och de va ju najjs ;) När vi hade satt oss i bilen säger roffe; aa det här e ju bra nu luktar det ju äntligen lite gott i våran bil. Och fredde bah; aa och kollar på mig. Jag bah hejj generad!  Sen åkte vi runt lite i stan och så. Sen vare så kul för i varje kurva/sväng så tröck fredde in mig mot dörren och då tröck ju jag tillbaka, höhö. Men iaf, sen när vi skulle åka och ta rast och sitter i bilen säger fredde; aa du har rätt det luktar godare i bilen nu! Höhö (a)  sen efter rasten fick jag åka me dom igen. då skulle vi åka och hämta blommor men då varte typ problem och shit. Men sen löste det sig. Sen bjöd dom mig på mjukglass, men det var så sjukt mkt glass på så orkade inte äta upp hela ;) Sen åkte vi tilllbaka och då slutade jag. Kom på nu att jag varken tackade för glassen eller sa hejdå till nån av dom (a)  jaja..  får väl säga hejdå på måndag istället, haha. Men nu väntar jag på att klockan ska dra iväg så jag och johanna kan åka till farsta. hon slutar ju vid tre så de e väl nån timme kvar som jag inte behöver anstränga mig på. Tror jag ska sova i en halvtimme eller nåt x) Men vi hörs senare. Eller imorgon eller nåt! :)

DAG 4

Ouff denna dagen, denna dagen! Hahaha. Nämen den var väl helt okej. Först så fick jag åka me chefen och han thomas till några ställen i stan, dom skulle hämta upp lite grejer och då gick tiden typ skitfort så efterdet åkte vi och lämnade sakerna och sen vare dags för rast/lunch. Var inte hungrig då men åt ändå ifall jag skulle bli hungrig. Sen fick jag åka me thomas och jonas till ett hus typ, och det fanns inget som jag kunde göra så då fick jag sola, höhö. Asnajjs!  Sen så vart de ännu hetare höhö, men säger inte varför (a) mimmi  vet x)  Iaf, sen helt plötsligt bah pangtjoff så vare dags för andra rasten. Så vi åkte tillbaka och efter den kunde jag ju inte följa me dom igen eftersom att dom skulle jobba över, så fick åka me en snubbe som inte kan svenska och typ bara pratar engelska och en snubbe som e inhyrd. JIPPIE! Naat.. Men jag fick glass av han som inte kan svenska, ingen billig glass heller utan den där nya magnum glassen som ligger i en låda. Men när jag var me dom fick jag inte göra så mkt så det var ganska tråkigt.  Sitta i en bil i typ en och en halv timme är väl inte det roligaste. Men sen drog vi äntligen tillbaka och jag gick till mammas jobb och så åkte vi hem. Men då var ju inte jobbet slut haha! Skojja, men dom skulle såga ner träd runt parkeringen och typ kapa ner buskarna. Så först drog jag stora grenar och sen fick jag ta en häcksax och klippa buskarna. Det var ju inte det lättaste men de blir ju typ som träning så de va najjs. Har asont i armarna nu men det går över. det är liksom bara sköönt ;D

hur som helst, marie kommer inte komma till jobbet imorgon heller så hoppas att jag inte behöver åka me dom som jag åkte me i eftermiddags idag. Då blir jag ledsen :(   Sen slutar jag ett också så det är skönt ! :D  hihi men nu ska jag vänta på att klockan ska bli kvart över sen ska jag kolla på hockeymatchen. HEJA SVERIGE FFS!!!!!! <3


DAG 3

Marie var hemma idag för att Emma är sjuk. HELVETE, tänkte jag imorse haha. Mamma släppte av mig och så går jag in. Alla var ju typ där så jag satte mig vid bordet. Sen kommer chefen och han typ säger att jag vara me två snubbar, fine. vi gick ner till bilen och dom lyfte upp möbler och sen drog vi. Sen när vi är framme och håller på att lyfta av möblerna äre en kärring som öppnar och typ börja snacka med ena snubben, och sen när jag går upp me en stol så kommer hon ut och är jätteglad för dom nya utemöblerna. Sen börja hon snacka om typ blommor och shit jag bah; mm  aa mm aa mhm..  osv. sen så åkte vi till ett ställe i närheten och fixade lite där sen skulle vi dra och käka. Sen när vi typ har ätit klart, eller iaf jag, så kommer chefen och bah; Aa hon den där tanten var lite missnöjd. och vi typ bah WHAAT? han fortsätter; aa asså hon ville ha en tresitts-soffa. Och dom bah; aa men det finns inte tvåsitts är det ända som finns och då hade chefen ringt till henne och hon bah; Jaha okej! :D Asså skum kärring helvete >.< höhö (a) Sen kom han chefen igen och då skulle jag tydligen inte vara med dom jag hade vart på morgonen utan jag skulle va me två andra, och jag visste ju inte vilka dom var men sen när vi kom ner till dom så visste jag ;)  haha. Och jag tänkte typ oh nej helvete in dom..  eller iaf ena snubben trodde jag skulle vara rätt kall, eller typ va man ska säga :P och då åkte vi typ till ett ställe och dom snackade typ jobb och jag satt imellan och fattade inte ett piss. Sen gick vi av, då vare typ något med ett träd och då skulle dom såga av en bit av trädet, typ ena delen där stammen hade delat sig och gick åt ett annat håll. Och det var typ ett körsbärsträd me fina blommor på. Så då sa ena killen som hette jonas tror jag att hon tjejen som bodde där kunde ju knipsa av några grenar och ha dom som blommor. Så hon gick och hämta en kniv typ, och då frågar hon oss om vi ville ha, men jag kunde ju inte komma på nån anledning till att jag skulle ha så jag sa ju nej. Men han jonas ville typ ha, så hon tog av några grenar till honom, och eftersom att han inte kan stå och hålla i dom hela tiden la han ifrån sig dom. Sen när hon var klar me sina blommor tog hon typ upp hans också och tog in dom. HAHAHHA, så han gick och hämtade en sekatör och knippsade av själv, asså fett synd. Fett wierd tjej. Men sen kom en bil och vi la typ upp alla grenar och sen kom hon me typ tack presenter, det var typ snapps. HAHAHa, och hon hade gjort så vi skulle få en var. Sen sitter vi där i bilen då säger den andra killen, thomas tror jag han heter, nånting om den där snappsen. Sen han bah; Förresten hur gammal e du, jag bah 15? :P han bah; Ahaa, då blire inge sprit till dig. Hahahaa, och sen snackade han typ om något. Sen hade vi rast igen. Och efter rasten skulle dom åka till ett ställe och såga ner ett träd. Och det var ju lite skojj för när jag skulle bära en gren så gick det inte så bra för den var ganska tung, då typ får han thomas hela grenen i fejjset. HAHAA PINSAMT. Men som tur var hade ju han skyddsgrej. ;)  Sen skulle vi åka och lämna jonas för han skulle iväg, och när vi hade lämnat honom skulle vi åka och tippa av grenarna. Och när vi kom dit så vare typ några där redan så vi fick vänta ett tag. Men sen så lämnade vi och åkte tillbaka till jobbet och då slutade jag typ. Det var thomas som jag trodde skulle vara rätt tjurig och så, men han var asschysst han snackade typ hela tiden ;) som när vi hade sågat ner trädet och lagt allt på flaket han bah; aha, men vilken linje går du då? Jag bah; Öhhm, jag går i grundskolan fortfarande. Han bah; ahh okejj då går du i nian va? Jag bah; nejj åttan.. >.< hahah han bah; aah såpass, vad vill du gå för linje sen då ? och typ massa sånt. Han var mkt snällare än vad jag trodde ;) 

Men aa, långt inlägg och inga som orkar läsa, men detta var lite utav dagen ;) CIAO

DAG 2

Är trött som fan och tycker de e lite synd att desperate housewives börjar nio och inte åtta! Skulle behövt gå och lagt mig nio-halv tio. Men vi får se, kanske skiter i att kolla på de ändå. Imorse gjorde jag bort mig så jävla mkt! Eller det var inte så farligt men ändå. Började lite senare idag så jag fick sitta på mammas jobb och vänta. Och sen kom Marie och då gick jag dit och så gick vi in och lite sådär. Sen var det typ pangbom att åka på en gång eller nåt sånt. Så vi gick ner i garaget och då vare några som höll på att skruva ihop möbler och några som gjorde lite annat. Och så lutar jag mig mot väggen, trött som jag var, och då blir det typ skitmörkt! Då hade jag lutat mig mot knappen så att lamporna släcktes, och sen fick jag inte på dom igen men efter en stund gick det. Hahaha och robert( tror jag han heter) som är rätt ung och skulle åka me mig och marie typ skrattar, PINSAMT? men de va inte så farligt, skyllde på att jag var trött hehe! Sen åkte vi typ runt till några ställen och så. Sen skulle vi käka, jag var inte alls hungrig men åt lite ändå. Sen åkte vi typ vidare. Asså jag känner mig fett mobbad när vi ska äta, för jag känner ju typ ingen där och vissa platser är upptagna och hit och dit, och varje gång blir det typ så att ja sätter mig brevid han robert, han måste tro att jag är besatt av honom. Haha nejj skoja bara. Sen åkte vi runt lite till och sen åkte vi tillbaka till jobbet och då skulle marie hämta emma för hon mådde dåligt så då gick jag till mamma sålänge och sen kom marie och hämtade mig och sen till jobbet, sen åkte vi runt lite i stan och köpte glass och sen slutade jag :)  då gick jag till mamma och så åkte vi och handlade. Det jobbigaste med att praoa är nog hålla på me maten och shit :P  men nu ska jag dra, CIAO !


Min prao

Jag praoar på ett ställe som heter vivaldi, där får man typ åka runt till ställen i sthlm och göra fint och fixa och dona. Sure jag trodde inte att det skulle vara så nice, plus att tiderna är lite sådär, men de e ändå lugnt. Jag började halv sju vilket var lite surt. Men vi kom igång rätt snabbt och åkte och hämtade utemöbler på ett ställe sen åkte vi och ställde ut dom och soppade lite på dom ställena och svisch så var klockan nio. Nio hade vi rast men vi var inte tillbaka förrns tjugo över nio. Då åt jag lunch, haha fatta att jag åt lunch typ halv tio ?  Iaf, så gick vi därifrån sist eftersom att  vi skulle få lite längre rast. Sen åkte vi till långholmen och sen åkte vi till magnus härenstam, ni vet han i fem myror är fler än fyra elefanter? Och hos han skulle vi bara kratta lite löv och sådär, jättemysigt ställe! Sen åkte vi till ett annat ställe och där var det inte så mkt att göra och efter det så var klockan ett redan, så då åkte vi tillbaka till stället, och då åt jag ett äpple. Sen så åkte vi till några gårdar i stan och kollade runt lite. Sen åkte vi tillbaka igen och då var klockan halv fyra och då väntade mamma på mig. Det bäästa är att mamma jobbar i närheten det där stället så hon skjutsar mig dit och hem varje dag :)

Och nu har jag jätteont i mina ben! så mkt som jag stått och gått idag, men de e najjs ! Nu väntas bara träningsvärken i armarna ;)


HAHA

Har glömt att lägga upp den här ganska länge nu, men nu gör jag det. FAN VAD SKÖNA ASSÅ XD


TORSDAG/FREDAG

Igår kom tjejerna hit, vi hade vart på willys och köpt lite saker och sen drog vi hit och grillade lite, då kom det typ några skit ungar och snackade me oss haha. Sen åt vi sen drog vi in till mig och kollade på film, Dead silence. Det är en skräckfilm för dom som inte förstått det. Asså den var ju rätt läskig men om man förnekar det när man kollar och kollar efter saker som ser roligt ut eller nåt sånt så blir det inte lika läskigt. Och sen så vare vissa saker lite då och då och då vare typ tråkigt. Men aah, nu har vi iaf sett den haha. Sen kollade vi på patrik 1,5 för johanna hade inte sett den. Och då var vi typ aströtta. Men sen var den äntligen slut och då tänkte vi ju sova. Men jag och johanna låg och snacka typ aslänge, vi kom in typ på fiskbajs och jag vet inte vad så fråga inte hur hahaa.  Men tillslut så somnade vi också.

Sen när vi vaknade kollade vi typ på tv och käkade godiset från igår. Sen typ körde vi singstar och shit och sen drog dom. Då drog jag typ ut för det var as skönt ute men då var jag typ astrött. Sen gick tiden jäkligt fort för vid sju typ däcka jag och vaknade typ 10 över åtta och kom på att jag var inloggad på msn och då hade folk skrivit hihih. Men nu ska jag typ dra ciiaaao


RSS 2.0