Wedding

Nu blire inga bilder för har lite bråttom! Om ca fem minuter skjutsar mamma mig till älvsjö där jag möter upp pappa som jag åker med till södertälje, där kommer farmor och farfar att hämta oss och vi drar till vimmerby. På lördag gifter sig min faster med en man jag aldrig har träffat, jag ska vara tärna. Jag tror att det kommer bli ganska kul för jag känner typ inte en jäkel på det där bröllopet.. Men men! Mina två kusiner, mina fastrar , min farmor och farfar och min pappa känner jag ju, hehe. Men nu ska jag inte sitta här och babbla har inte packat klart riktigt än...

Family where seeds of character are planted home







När jag kom hem ville jag direkt börja pyssla på mitt rum, men det fick vänta för klockan var för mycket och jag hade redan jättemycket att pyssla med på datorn. Så igår fick jag packa upp, tvätta, fixa och dona lite på mitt rum, var nere i källaren och rensade. Kan säga att dagen flöt på väldigt bra igår. Idag har jag däremot inte gjort så värst mycket, har varit och handlat lite småskit som jag känner att jag behöver ha med mig till Vimmerby. Har även gått igenom Mammas gamla skivsamling, skojigt! Hittade lite bra musik där men enbart enstaka låtar. Men nu måste jag börja packa packa packa, imorgon går tåget till Södertälje tio i elva och där blir vi upphämtade av min farmor och farfar som kör oss till vimmerby. Aldrig varit där så det ska bli kul. Men nu mååste jag packaa.


..

Home sweet home







,


West coast






Tidigt imorgon bitti går tåget till uddevalla där vi blir hämtade och åker vidare till kungshamn! Ska verkligen bli jätteskönt och framförallt kul att åka tillbaka. Ett av Sveriges mysigaste ställe enligt moí <3
Kommer tillbaka den 19:de, tjingeling !

Gotta catch 'em all !






Älskade pokémon när jag var liten! Hade massa pokémon bilder och figurer. Och några killar jag också gillade fast några år senare var smosh. Dom som gjorde denna video ovan. Tyckte dom var jätteroliga med sina videos dom hade haha.

.

A total eclipse of the heart




bilder från google

Igår var jag och såg Eclipse, vet ännu inte riktigt vad jag ska tycka om den, men den var väl helt okej.
Ikväll ska jag se på Terror on Elm Street!


Alcohol friend




Björn Rosenström har ju kommit ut med ett nytt album, kan inte bli bättre!

,

Sunny days





Festis Cactus Lime, asgooood! I såna här varma dagar är det jättegott med en iskall festis! Tyvärr drack jag upp dom igår så idag får jag hålla mig till vatten. Men det funkar det med, isvatten. Just nu är jag bara inne en liten stund, ska strax ut i värmen igen !

.


First July




Idag är det första juli. En ganska tråkig dag, med tanke på vädret. Vääldigt mulet ute. Inte kul. Så därför har jag inte gjort så mkt idag. Fixade lite musik till min ipod när jag kom hem, så nu behöver jag inte tänka på det. Imorgon ska jag äntligen få pengarna från metro jobbet! Yey! Imorgon får jag även veta vilket gymnasium jag har kommit in på. Och jag har gjort världens misstag när det gäller det, men det tar jag mer imorgon när jag vet säkert. Nu ska jag bara vänta på att tiden ska dra iväg lite, så ska jag sen dra ut. Bye!

,

The time is running away




Idag bjuder jag på en bild på mig, yey! Hehe, eller ska kanske säga inatt? Hursom, jag ville bara säga att nagellacket ovan är helt grymt och jag älskar det!  Helt underbar färg! Men nu ska jag nog sova, klockan är väldigt mkt. Godnatt!

-


RSS 2.0