Ben & Jerrys

Jag är sååå jävla sugen på ben and jerrys just nu! Seriöst, om det inte hade regnat, då hade det vart fett mysigt att typ dra ut med någon och köpt en ben and jerrys och käkat ur, MUUMS <3

och sen det här jävla skit vädret, usch säger jag bara. Vill ha sol eller iaf inge regn, okej just nu regnar det inte men vem vet när det börjar regna igen? Skulle va ganska mysigt att gå ut på en promenad eller så oxå, men ajja, nu ska jag försöka stoppa ben and jerrys suget med ett äpple! wohoo..



STAN

Idag var man i stan och träffade forsse, trevligt trevligt, efter två års snackande på msn haha. Vi möttes i t-centralen, hittade först honom inte men sen va han typ bakom mig.. haha. Sen gick vi mot drottninggatan och typ gick runt i gamla stan. Sen så är forsse översocial och hälsar på allt och alla (inte riktigt men nästan så) så när han hälsade på en snubbe som hade mikrofon frågade snubben om vi ville va me i tv, och då sa forsse ja, så då gick vi och ställde oss på ett ställde och så filmade dom oss och frågade frågor, första frågan svarade jag snabbt nej på, och sen blev de tyst och då började forsse prata om kina och jag vet inte vad.. hur som helst så stod jag typ bara där och såg dum ut medans forsse lekte smart.. jaja kommer säkert ändå missa programmet haha.  Men aah, nu har jag fått digitalbox på mitt rum så jag kan se 500 kanaler.. kanske inte riktigt men aja hahaha :D men nu ska jag brusha mina tänder hahah. Byes

KENNY BEGINS

Har precis kollat på kenny begins. Jag trodde faktiskt att den skulle vara ganska dålig men den var helt okej. Kanske ingen film som man vill kolla på flera gånger men aa, en gång sådär funkar ju ;)




Annars har jag inte gjort så speciellt mkt idag faktiskt, vaknade runt tolv-halv ett och sen har jag halvsovit lite grann, hehe. Imorgon vet jag inte vad som händer, meningen var att jag mimmi johanna och nån till skulle gå till grönan imorgon eller på torsdag men det verkar som att johanna kanske inte kan då.. :S hm.. jag måste till grönan i år thats it! Sen funtar jag på att dra till uppsala på lördag, ska bara prata me några där typ innan och så ;D Men aah.. vi får se hur de blir!

HAHA LÄSTE IGENOM BLOGGEN

DVS inlägg som jag skrev för snart ett år sen, lite kul. Kommer också ihåg att det var en viss daniel som kommenterade och reneé började ha värsta debatten med honom för att han klagade på mina särskrivningar. Men han var lite rolig! undrar om han fortfarande tittar in här ibland (tror inte att han gör det tyvärr), men isåfall kan du väl säga hej? :)

Fan vart fett sugen att kolla på nån film ikväll, typ step up eller något sånt ;)  får se, hinner väl ändå inte fixa någon film nu..


LITE MER ÄN EN VECKA KVAR..

tills skolan börjar! Usch fy helvete vad tråkigt! menmen, den här veckan känns de som att jag har haft fullt upp nästan hela tiden, inte hela tiden men nästan. Johanna kom hem så jag och mimmi åkte för att hälsa på henne, slutade med att vi åkte hem och hämtade saker och min dator och åkte hem till johanna igen för att sova där. När vi kom hem till henne kollade vi på another gay movie, har sett den förut så den börjar bli väldigt tråkig nu. Iaf så var den slut runt tre, då satte jag mig vid datorn och typ spelade? helt plötsligt var den efter fyra och vi var typ inte trötta alls. Jag var hungrig så vi gick och gjorde mackor, sen gjorde johanna cappucinos till oss, sen var klockan runt fem och jag och johanna var fortfarande pigga så vi tänkte tyyp dra ut, men mimmi var trött så hon stannade hemma och jag och johanna drog och lirade lite basket m.m.   Sen drog vi hem runt sex och då sov mimmi , då kollade vi på ice age 3 och sen vare bara att vänta på att timmarna skulle gå. Var hur trött som helst! Halv sov lite till och från under en timme vid tolv. Sen gjorde vi inte så mkt den dagen. När jag kom hem slocknade jag nästan på en gång, sov typ två timmar och vaknade och satte mig vid datorn. Dagen efter det åkte jag och johanna till skansen, de var mysigt. När vi var klara där gick vi runt lite på djurgården innan vi åkte hem.

På kvällen då så gick vi på bio och då kom även mimmi, vi såg fighting den var riktigt bra, och channing tatum e ju me i den <33  hehe, sen drog jag och johanna hem till henne och sov. Sen igår åkte hon jag och mimmi till farsta och stan, har äntligen köpt min efterlängtade kjoool. MASSA KÄRLEK <3   Okejj de här vart ett lite långt inlägg men kände att jag var tvungen att uppdatera liiite :)


Här e min nya kjol, btw så har jag copyright på den så om någon köper den, då jävlar :O! :@


UPPDATERING

Well.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så det blir inge speciellt inlägg. Har ännu inte orkar göra något åt designen så det blir senare ;)  Men nu tänkte jag kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen, kan inte vänta till jag och johanna och mimmi typ ska ha harry potter kväll så får kolla på den två gånger (a) inte mig emot asså, får vi hoppas! Men aah, får väl säga sen vad jag tyckte om filmen :)


slängeer in en liten bild också! pussen ;)

RSS 2.0