INTE SÅ LYCKAT KANSKE..

På bilden idag va de lite kul, vi skulle typ måla av olika ställningar ochsådär, sen håltimme. Då drog jag och johanna till donken, käkade två cheeseburgare och jag orkade knappt den andra vart så jävla mätt haha. Och där inne va de äckligaste gubben. Jag hade fått min mat och johanna väntade på sin, sen frågar hon mig om jag kan fylla på läsk så länge då mumlar äckligaste gubben som typ hade snus under läppen som såg ut att vara en månad gammalt nånting men vi hör inte vad. Sen när jag ska gå och sätta mig igen säger han typ; vilken fin dag de e idag. och då låtsas jag inte höra för orkar inte me massa äckliga gubbar. Sen när vi skulle gå till bussen så satt han där ute och glodde på oss som fan, vilket jävla äckel asså! Sen köpte jag en glass men orkade typ bara halva så johanna fick den. Sen var det kabaré, den var inte så bra. En sak som gjorde den så tråkig var att hela tiden så var det nåra som kom in och dansade eller sjöng, okej det var modigt av dom att komma in och sjunga men vad hade det med det hela och göra? Man blev bara förvirrad och grymt uttråkad. Hade väldigt stor lust att gå ut därifrån menmen.

imorgon blire fett mys, då ska jag och tjejerna äta nåt gott och sen blire typ skräckfilms kväll haha. De blir najjs ;D Nu ska jag typ chillla galeet ;D PYSS OCH KRAAAM !


ONSDAG

Godmorgon, anledningen till att jag skriver nu på morgonen är för att jag ska komma in i nån rutin så jag börjar skriva igen. Haha.  men egentligen så måste jag typ gå snart för jag har inte fixat mig klart än och jag ska till skolan om en halvtimme typ. sen har jag en lektion och sen  håltimme + lunch, suck.  Menmen, vi hörs sen !

PAUS

Har typ haft värsta pausen på tre veckor eller nåt, men nu kanske jag är back! hur som helst så har jag haft det hur trevligt som helst! Har fyllt år och gjort av med pengar ! Haha, fast det känns inte som att jag har gjort det för har fortfarande massa pengar kvar. Men har lovat att jag inte ska göra av med så mycket pengar till just nu. Kanske köper lite kläder senare, typ mer sommarkläder. Men det är svårt när man har så mkt pengar! Jag vill t.ex. köpa ett par skor som e vita för de kan man ha till allt. Och sen har jag hittat en mobil som jag vill ha, den kostar typ 2 lax. Hahahha så då kan jag köpa två laxar och gå me dom till butiken och betala me det... eelller inte! Skulle vart lite skojj ändå. Liksom jag är inte en sån som bryr mig om vad jag har för mobil osv, men på  nåt sätt gillar jag den..

Men måste berätta lite om i fredags, jag mimmi och johanna var ute vid vatten typ och grillade. Det var hur mysigt som helst eftersom att det var rätt varmt också. så där var vi och grillade, åt mat, lyssnade på musik, pratade, hoppade runt, käkade lite myspys osv. sen helt plötsligt ser vi en snubbe som står typ på andra sidan på ett berg och kollar på oss så vi vinkar ju såklart till honom. han hette tydligen ola och var 17, perfeekt juue. Men vi såg inte hur han såg ut eller nåt, trååkigt. 

Idag var jag på hälsoundersökning och det gick fett bra :D hade bra syn, min rygg var bra, min längd och vikt var bra så jag är nöjd, hahha. imorgon är det kabaré eller vafan det heter. Och det suger för då får vi korv på gården, USCH HATA KOOORV!  Men jag är smart, ska ta me mig pengar och köpa glass i stora lass. Haha kanske inte men ändå.
Sen imorgon har vi matteprov, och jag  lovar, ddet kommer gå helt åt helvete! Kan inte ett piss, fattar nada och jag vet inte vad. BUHUU. och min b.rektor tycker att jag ska räkna matte på fritiden, NOO WAY!  Ayyah, sen äre ju bara torsdagen kvar och den är kort och sen är det leedigt! och sen två veckors prao, det ska bli najjs ;D

Nu ska jag typ göra nåt annat, senare blire desperate housewives me lite ostar! :)

bild från i fredags

BAKA DAGS !:)

Snart ska jag baka paj till mah familja :D Höhöh, hoppas den blir god! Men iaf, igår köpte jag peace örhängen (ville ha ett peace halsband men det fanns inte) så jag pundade sönder, NOT REALLY, ena örhänget och satte det på en halskedja, så voilá !  Ett halsand :)


MÅNDAG

Idag åkte jag till stan med mimmi, för hon skulle köpa ett par skor men dom fanns inte hennes storlek så vi åkte till farsta istället eftersom att det var så mycket folk i stan. Vi var båda väldigt hungriga så vi köpte cheeseburgare, ohfyfan! Bröderna var typ inte dom vanliga? Dom här var mycket ljusare och var inte alls goda, och  eftersmaken ska vi inte prata om fy ! Men ah, köpte trosor på gina, 3 för 129 , och sen har jag ju letat efter peace halsband men har inte hittat så köpte ett par örhängen som man kan görar om. Men nu ska jag typ kolla på film för ikväll ska jag  inte sitta uppe lika länge som igår. Hejsvejs !

FALL FOR YOU

Den här veckan har jag verkligen knarkat sönder en låt, vet att det inte är så smart så var väl egentligen bra att min ipod pajjade ett tag, fixade den idag  eftersom att jag är så teknisk av mig (okej helt ärligt har jag ingen aning om vad jag gjorde..)
SECONDHAND SERENADE (: <3


MOBILE <3


STAN BLEV DET!

Yesyes, smsade lite med mimmi som påminde mig om hur länge johanna kunde sova på helger. Plus att hon hade vart ute och sprungit eller nåt sånt på morgonen också. Men sen fixade det sig, vi åkte till stan och träffa mimmi där, jag köpte det jag skulle -- ett halsband typ. Mimmi köpte örhängen och johanna en skitfin keps! Men nu ska jag dra, höhö hej då!

FAN VILKEN HÄRLIG DAG!

Jag tänker fan heller inte sitta inne en sån här fin dag. Skulle kanske till stan idag med johanna men ah, hon har ju inga pengar på mobilen, så jag sa åt henne att hon skulle logga in på msn när hon hade vaknat, för liksom om hon inte kan är det ju inte så kul att sitta här och vänta och sen kanske det visar sig att hon inte ens kan. Så vad ska man göra? Åh jag längtar så jävla mycket tills jag fyller år, då kommr jag få fett me cash. De najs. Men ah, skriver later så får vi se vad jag hittade på. BYE.

HOPE & GLORY

Måste fan säga att den här låten är så mkt bättre än orginalet!



Snacka om en underbar dag..

Gick upp i morse, trött som vanligt ofc..   menmen, vad gör man inte för skolan? Haha lol :D
Hade gympa på morgonen med en vikarie som knappast är bra, men vi klarade igenom oss lektionen, eller aah, jag himan och johanna gick till omklädningsrummet 20 minuter innan vi slutade typ, ofta vi orkade sitta där inne och inte göra ett piss? NO WAY !   Sen hade vi svenska, en lektion på en timme och tjugo minuter känns ju inte riktigt så där super kul med tanke på att jag hade glömt min bok hemma och var tvungen att läsa en annan, men icke. Vi skulle ha en tävling som gick ut på att vi skulle svara på frågor om påsken, sen vare två pris ett första pris och ett andra pris. Men jag och johanna vann tyvärr inte tack vare att vi hade skrivit soptunna på frågan; Vad skjuter man på påsk för att skrämma bort påskkärringarna?  Lite reetard sådär. Men alla fick ändå en varsin kola. Sen fick vi även tillbaka våra so prov som vi gjorde för typ över ett halvår sen, VG+ på den va :D  Såå happy.

Sen typ efter lunchen när vi skulle ha no, så fick man gå om man var klar. Så jag lämnade in mitt arbete och gick. Vi visste inte vad vi skulle göra för det var liksom en timme kvar tills nästa lektion, så jag och några drog till en kiosk och jag köpte min första glass för i år ! Asså, här hemma i sverige och utomhus dåra. Så det är naajs.
Kom hem för typ en och en halvtimme sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men ikväll blire grillat iaf! MUMS. -Det har jag faktiskt inte heller ätit här hemma i sverige i år än. Och nu är det påsklov! Snacka om underbar dag


Finns här..

Jag vet att det kan kännas svårt för dig.
Du vill inte att andra ska veta, det är om dig och ditt privata liv.
Det får inte komma ut, andra ska inte få se ner på dig.
Du mår dåligt men låter ingen hjälpa.
Du tror inte att någon bryr sig.
Du tror att alla kommer dra.
Du försöker men det hjälper ingenting till.
Inga vänner som stöttar.
Men det är fel, så jävla fel.
Det finns alltid nån, även fast man inte tror det.
Och tro mig, du kan lita på att jag är en av dom.
Skulle släppa allt för en stund och lyssna på hur du känner.
Skulle göra mitt bästa för att kunna hjälpa dig.

Men hur tror du att det ska gå när du inte ens vill ge mig chansen?
Inte ens låta mig få veta ett litet hum om vad det handlar om för att du är rädd att jag ska dra.
Jag har ju sagt till dig, och tro mig det är sant. Du kan berätta precis vad som helst, hur hemskt det än är.
Om du har gjort nåt som är fel och kunde förklara varför du gjorde det och om det var av rätt anledning skulle jag stötta dig till 100%. 

Ditt beteende som du har och att du vägrar berätta gör mig orolig. Jag är rädd för att jag är ovetande något som du mår dåligt av.
Efter allt; ge mig en, en bra anledning till att jag inte får veta och varför du inte vill berätta..

VÅR ! <3

Åh, så jävla härligt det är just nu! Man kan praktiskt taget säga att nu är det vår? Värmen är på g, vissa blommor börjar blomma, det är ljusare ute vilket leder till att man känner sig så glad ! Allt är så underbart! Många förälskerser, sköna lov. Min födelsedag, haha. Imorgon är det bara två veckor kvar. Nice. Fattar inte hur man kan gå och längta så förbaskat länge efter en dag t.ex  som går över jättefort. Sen typ när dagen väl är igång är det inte lika kul och spännande längre. Menmen. 

Nu till en annan sak, jag har verkligen överträffat mig själv. Gick till skolan idag - UTAN mascara, UTAN kajal och sånt där, det enda jag hade va lite foundation typ för att täcka vissa saker. Skönt att va utan smink i en dag faktiskt, kommer förmodligen inte bli en vana. Idag hade vi redovisning och sånt på no:n. Haha, jag och mimmi hade ju fixat en reklam video så fin så fin. Lite pinsamt men vet egentligen inte varför. Det bjuder vi på liksom :)
Sen till lunch påskbord, var rätt gott faktiskt (haha skolmaten var god för en gångs skull.. typ:P ) åt köttbullar, lax, potatis, lite kyckling. Det både mättade och var gött.



Well, nu längtar jag till sommaren så jävla mycket! Kan inte ens beskriva hur mycket!  Meen, nu ska jag spräcka mina drömmar lite här nu va, ska på utvecklingssamtal senare idag och måste bli klar med mitt no arbete. Vi höres !


RSS 2.0