HÖÖST

Hösten e typ här nu, fett mysigt säger jag (:  fan vad jag har längtat! Förut har jag alltid hatat hösten men förstår inte riktigt varför, den e ju hur mysig som helst ju? Haha, iaf så kom jag hem för typ en halvtimme sen. Var ute och gick och fotade lite.


bilden e dock tagen häromdan med min mobil


LÖRDAG AGAIN

Jappjapp, nu vare ju då lördag igen. kommer inte ens ihåg sist jag skrev men nån gång var det väl.
Idag har städat mitt rum och gjort om lite, dvs flyttat på sängen och tagit bort mitt nattduksbord. har även kommit på att jag vill ha ett nytt skrivbord och stol. Har ju ett databord nu men det passar inte alls in och jag behöver ett skrivbord med lådor. Ni ska se vad prylar det ligger på databordet! Sen nån dag ska jag förhoppningsvis köpa en  gitarr! Fan va kul, längtar! Och liksom ibland när jag kommer på att jag vill ha nånting vill jag alltid köpa det bums. Så hoppas jag får åka och kolla på en imorgon, men man vet aldrig, min mamma vill gärna skjuta upp saker och ting och sen när man frågar när man ska åka (för att man vill veta?) då blir hon sur och tycker att man tjatar. Ajaa, i veckan tog vi spexfoto! det var ganska kul och bilden vart skitbra (:



SJUK?

Jag håller fan på att bli sjuk. Har vart trött hela dagen, täppt i näsan, hosta osv.. känner mig helt plötsligt skitvarm men ändå fryser ?  vafan är det här, inge kul att vara sjuk när jag ändå känner att hur sjuk jag än är får lov att ta mig till skolan..
känns inge kul alls, mycket roligare att gå till skolan och vara pigg ju! elr  iaf frisk! men aja, nu ska jag nog sova snart, så hörs vi.hedåå

LÖRDAG! :)

Idag ska man åka och shoppa med mimmi! Fett nice ;D  Först ska vi typ köpa present till johanna och sen ska jag köpa lite koftor, tjocktröjor och sånt typ. Igår hade jag skitont i halsen, det verkar ha gått över idag.. men istället nu när jag skulle dricka så har jag svårt att svälja. jippie.. men skönt att inte ha ont i halsen längre iaf :) men ajaa, ska typ börja fixa mig och så snart :) byees


SÅNT SOM FÅR EN ATT RYSA..

som t.ex den här låten! Den här tjejens brorsa är typ med i kriget i irak eller har vart där eller något. Och under tiden så skrev mamman den här låten som nu hennes dotter Heather Martin sjunger. Lyssna på låten (eller läs texten här under. Jag kan seriöst erkänna att jag får tårar i ögonen..




You were almost sixteen when I came into the world.
Mom and Dad had you first then 3 more boys I'm the baby girl.
I sure have a lot to look up to in you, you're really smart and funny with a big heart too.
After one year of college you knew what you had to do.
It's just like you wanting to help with the war.
So you joined the army when I was only 4.
This time of year we talk of big plans but you're over seas in some distant land.
You can't be here for Christmas, I don't understand.
Chorus:
When are you coming home, Shaun?
When are you coming home?!
We lit up the house like we always do but it doesn't seem bright 'cause we can't have you.
In my prayers I ask God to keep you safe.
And I'm trying to be really brave.
Tell me that the fighting's through.
Come home!
I really miss you.

It's hard to enjoy the holidays without you.
But we're so proud of you and all the red white and blue.
Remember that Jesus is your best friend,
And someday our families will be together again.
Wow! You know we'll have a great big party then.

Chorus

I want to show you how tall I've grown and introduce you to my new friends at school.
Maybe we could go and get some ice cream together but I really don't care what we do.

Chorus

IDOL

Juste! ikväll börjar ju idol! faan vad man har längtat haha. Vet inte vad, men förra året hände det mig något och jag började kolla på idol? haha fett märkligt, men auditions e ju klart bäst. Sen om man hittar någon där som man gillar äre ju klart att man följer programmet. Men hörrni , nu har jag slitit mig från att rita (ja, jag har börjat rita nu helt plötsligt också.. och jag valde att rita istället för att plugga till mitt no prov, smart? ) och ska typ gå och tvätta händerna, för dom är nästan svarta nu från blyertsen haha. Sen ska jag hämta min chokladkaka och bädda ner mig i sängen för då är det äntligen dags för IDOL 2009! :D



BARBIE

Hade inget att göra idag när jag kom hem så jag satt och spelade in mig själv när jag sjöng, mimade och jag vet inte vad. hehe. Sen kom mamma hem då drog vi och handla. Sen när vi kom hem fixade vi käk och åt. Sen ritade jag lite, börja typ me de igår, ganska kul. Nu sitter jag här och kikar runt lite. Men aja, här kommer en video iaf som jag la upp på youtube hehe :)


HÅKAN HELLSTRÖM

I fredags var man på håkan med mimmi johanna och himan! så jävla grymt! Hände lite saker i publiken bara men wtf, håkan ägde allt och alla :D hih fyfan vad man har längtat, nästan ett år sen man såg honom ju. Och nu får man vänta i evigheter tills nästa gång.. men aja det äre värt :)

Iaf, efter håkan drog vi typ hem till mig och kollade på harry potter fem och så slaggade mimmi och johanna här och igår när vi hade vaknat kollade vi på harry potter och halvblodsprinsen. Fyfan vad sura jag och mimmi blev när pr. dumbledore (stavning?) dog! Fyfan! haha ajaa, sen drog johanna typ och jag och mimmi låg och kolla på tv tror jag, sen käkade vi lite mat. Sen drog vi och köpte choklaad och kollade på sommarkrysset haha :D Sen skulle vi käka kräftor, måste jag ju lära mig att käka de! (inte att skala utan att äta den när den är skalad) det är det värsta, så varje gång nu när mamma och kenta köper kräftor försöker jag äta några åt gången för att jag tillslut förhoppningsvis ska kunna sitta och käka dom normalt haha. men vi åt typ en var jag och mimmi sen kollade vi på skräckfilm och efter det började vi kolla på saw men vi var trötta så vi sket i det. Idag har vi typ kollat på barnkanaler, då såg vi scooby doo och aladdin haha.
menmen, de va typ det jag orkade berätta :)



jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


RSS 2.0