HAHAHAH XD

hahah kan inte sluta skratta! :D
Send your own ElfYourself eCards

PRAO DAG 1

Idag så fick jag börja med att vika askar, wohoo! hah.  Sen när jag var klar med det fick jag öppna läppsyler och skruva upp dom för att se till så att dom inte satt fast, om dom satt fast skulle jag slänga läppsylen men spara korken. För på korken stod det, handelsbanken, på allas läppar. Iaf, när jag var klar med det fick jag en kartong me massa läppsyler som jag bytte korken på till dom andra handelsbanken-korkarna. Sen när jag var klar med det fick jag en till kartong att göra samma sak med.
Sen när jag var klar med det fick jag lägga ballonger i olika påsar, det skulle vara 50 i varje. sen när jag var klar med det fick jag vika askar igen. Sen fick jag sitta och ta det lugnt tills det var lunch. Sen åt jag lunch. Sen efter lunch la jag ner alla askar jag hade vikt i en kartong, sen fick jag räkna lite reflexer. Sen klockan 13:20 ungefär fick jag sluta x) Menmen, Min handledare mikael eller miguel (? xp) verkar rätt rolig iaf, och hon som ger mig uppgifter e jättensnäll :)

haha kopierade detta från min bdb x) orkade inte skriva det igen :P men iaf, är hur trött nu som helst trotts att jag däckade när jag kom hem. Nu ligger jag i sängen och borde väl egentligen läsa lite i the afterlife, men det är så jävla tråkigt! hehe aja nån gång måste det göras iaf :)


Sorry

hehe har inte bloggat på ett tag nu, har ju vart höstlov! det har varit ganska chill, förra helgen sov jag och mimmi hos johanna, det var mysigt! vi skulle kolla på skräckfilm men vi hade bara sajjkade filmer så det slutade med att vi kollade på twilight. Första gången jag såg den och den var helt okej.  Sen dagen efter chillade vi lite, sen åkte jag hem kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde den dan x) sen på måndagen kommer jag inte heller ihåg vad jag gjorde, men vet att jag skulle gå och lägga mig tidigt på kvällen (typ runt tio), men vid fem typ började jag kolla på riverside (det är ett fett bra program som vanligtvis visas på svt24 på söndagar). Och det slutade med att jag låg och  kollade på det i typ 5 timmar, haha xD. Så efter elva nån gång på kvällen gick jag och la mig. Dagen efter skulle jag gå upp tidigt för jag skulle följa med mamma för hon skulle typ dema i en butik. Nu undrar alla vad det är, jo ni vet typ när folk står i butiker med saker man får smaka på? det är typ dema :) 
Fast nu skulle det typ vara en ''mässa'' så det var massa andra där och demade, hehe några hade lite laxrätter och såånt, mums! asså jag är typ störd för kommer inte ihåg allt jag har gjort :D men i torsdags var jag iaf me mamma på hennes jobb och jobbade, fick 500 för det! :) (y)
Sen sov jag hos johanna på fredan, haha vi hade lite tråkigt så vi lekte lite med ahlgrens bilar.. x)

Sen igår (lördag) skulle jag och mimmi dra ut på kvällen men jag fick så jävla ont i huvudet så gick och la mig runt sex-sju och sov en stund.
Imorgon börjar praoen, fett skönt med två veckors prao, slipper man skolan i två veckor till, plus att när vi kommer tillbaka är det bara fem veckor kvar i skolan!
Jag ska praoa på scantra, ett företag som ligger vid hammarbyhamnen och det är typ kontor/lager..  jippie! haha eller inte, är väldigt skeptisk till de men aja vi får se :) känns som att det är mkt bättre än skolan iaf, och spårvägsmuseét, haha! har precis duschat, ska städa rummet som inte blev gjort igår pågrund av huvudverken. aja vi hörs ! :D


RSS 2.0