Chester See

Underbar låt.


Snöoväder

Det här skitovädret verkar inte vilja försvinna. Sist jag kollade på termometern visade den att det var -13 grader ute, jippie.. Det enda man kan göra i dessa tider är att mysa ner sig inomhus framför en bra film eller liknande. Och det är vad jag har tänkt göra ikväll. Blev väldigt sugen på att se någon verklighetsbaserad film, t.ex någon krigsfilm eller titanic som faktiskt är en av dom bästa filmerna som gjorts. Är nog även en av dom filmerna jag sett flest gånger (förutom eva och adam som jag bokstavligt talat spelade sönder på videon när jag var liten, kollade på den varje dag. och kanske någon annan enstaka barnfilm såklart ;D). Och nu var det faktiskt ett tag sen ;D Eller kanske Tristan och Isolde som jag också äntligen har fixat :) 
Men sen så känner jag också ett visst sug att se någon skräckfilm, har fixat några som kan vara bra/läskiga! En som hette dolly dearest bland annat, verkade asläskig ju med värsta dockan och allt! :(





Just friends


DINNER

Kom hem för inte så jättelänge sen. Har varit hos en kompis. Han lagade sjjuuukt god mat. Men jag orkade inte äta upp allt, kändes ju lite elakt ;( Fick lövbiff, pommes och bearnaisesås :D
Är glad att jag träffade han idag för han är inte alls lika konstig som jag trodde han skulle vara. Men aja, kan inte säga annat än att min dag slutade bra.

Puss

Valentine's Day

Idag har jag blivit bjuden på middag hos en kompis. Har varit osäker på om jag ska gå. Igår bestämde jag mig för att jag skulle det när jag fick höra menyn. HAHA. Nä men det blir nog mysigt. Problemet nu bara är att jag håller på att bli sjuk. Är täppt i näsan, har ont i halsen och är lite hes. Mysigt värre. Inte nog med det, nä då ska jag vara extremt trött så att minsta lilla starka ljus, vindpust whatever gör att mitt vänstra ööga börjar rinna. Men aja.  Det är bara alla hjärtans dag ett år om dagen, oups mena såklart en dag om året haha ^^
Meen, nu ska jag dra och vila lite ellr ngt. Ha en bra dag alla <3


BIOKVÄLL

Igår var jag på bio med johanna och himan. Vi skulle se farsan men alla platser var typ slut! Så istället såg vi Valentine's Day. Jag tyckte inte direkt att det var någon bra film. Väldigt seg och onödiga och långa scener som man skulle kunnat kortat ner, då hade filmen nog varit mkt bättre. Hade ett ganska gullig handling, men som sagt var den väldigt seg och det var dåligt. Det som faktiskt var bra med filmen var att Ashton Kutcher, Taylor Lautner och Bradley Cooper var med. Man hade ju något att vila ögonen på nästan hela tiden ;)  Dessutom är ju Julia Roberts med i filmen, och det är en skådespelerska som jag gillar.


Friends


To trust a friend
its a feeling you cant pretend
vowed to help you out
through the worry and doubt
you make me feel this way

through all those rough days
all through those terrible nights
ill be there to hold you tight

remember in this messed place
there is always a familiar face
who has your back in the end
that you can call a friend


LULLABY

Väldigt fin låt, lite seg men det är ju inte så konstigt direkt x) Skulle jag ligga i sängen nu hade jag förmodligen somnat och drömt söta drömmar (: 
Några av Chase coy's andra låtar är väldigt underbara dom med (:


I know a boy

Underbar scen :D <3


You don't know what it's like

Åhååå idag blev jag lite sådär extra glad, och nej det var inte för att jag typ har pluggat halva dagen. Utan för att när mamma kom hem så hade hon köpt något till mig. Ett par skor, hehe ;D   Dom är apsköna. fika hade hon köpt också <3



Trevlig Lördag




You had my heart


skit dålig kvalitet men aja, har bytt dom andra iaf, fuck it om dom här också går sönder.

vad spelar det för roll

Ingen aning om vad som har hänt med mina rubriker, menmen.

Här har ni iaf en låt som jag inte lyssnat på på väldigt länge, fan vilka minnen jag får när jag hör den här låten som jag och reneé gick och dunkade sommaren 08.


If the moon fell down tonight

Helluu! Här sitter jag och pluggar, hade fett ont i magen igår men nu känns det mycket bättre. Fick stanna hemma idag för att plugga, inte världens roligaste men jag måste göra det. Får fan heller inte sänka något betyg! Jag behöver till och med högre betyg :( *hoppas hoppas hoppas*. Iaf, igår vaknade jag upp hos johanna, vi klädde på oss och käkade frukost. Efter det drog vi och mötte upp tjejerna i högdalen och drog och körde skridskor, det var fan askul! Jag vill lätt åka mer! :)
Sen lämnade vi våra saker och drog in till stan där vi mötte upp mimmi rebecca och felicia. Vi skulle dra och käka, sen skulle vi köra laserdome. Där vi kollade först var redan några i b klassen och vi hade kunnat köra med dom för det fanns plats men vi ville inte så vi drog till zkillz istället där raffe och några från våran klass var. Så körde vi med dom, Det var niice! 

Sen på kvällen åkte jag på öppethus på klara södra, ganska mysig liten skola om jag får säga det själv. Sen när jag kom hem var min schäslong borta (typ som en liten soffa) så jag flyttade på skrivbordet och så, så nu ser mitt rum ganska stort ut. Mkt yta till övers vilket är (y).




Fly away

Ska alldeles snart hem till johanna och sova där, imorgon äre skridko åkning som gäller! typ..  hehe ;D


Urban Outfitters

Idag var jag och mimmi på urban outfitters, kan inte säga mer att jag ääääälskar deras kläder <3



                        


hehe!



RSS 2.0