Hearts

Finally! Detta ska jag någon gång helst inom kort tid köpa. Glasögonen kanske blir en annan färg men får se! :D


HELLOGOODBYE

Kommer ihåg när låten ''here in your arms'' var ny, ganska skön låt ändå må jag säga. Lyssnade på lite låtar från hellogoodbye idag och måste säga att några låtar var ganska bra medans andra var lite mindre bra.



Forrest Kline som är sångare i bandet är sååå geeky ! Haha me like ;D

Oups

Hehe. Den här veckan har jag varit på några öppet hus, hängt i skolan och lite sådär. Igår stannade jag hemma för kände att jag inte orkade gå till skolan. Idag tänkte jag gå men igår hade jag tydligen glömt att sätta på mobilen på ringning klockan sju imorse, så vid tio tiden vaknar jag, går upp och ser att mamma är hemma. typ halvskriker ''Jag har försovit mig!'' Hon bah; ahaa trodde du började sent idag. Man bah; aa tjena och mitt namn är bengt -.-   aja hade missat den ''viktigaste'' lektionen idag, hemkunskap så kände inte någon motivation att gå på dom andra tre-fyra heller. Stannade hemma ist och skrev på min so uppgift. Åt helvete med den asså.. sen bakade jag och mamma sockerkaka ! :D hon hade stannat hemma idag för att hon inte kunde köra ut bilen, haha xD  men iaf. Snart ska jag hem till mina kusiner för Emma fyller tio år idag. Trevlans. Sen blire hopp i säng så fort jag kommer hem, för imorgon ska jag fan till skolan! haha ;)

Mysig dag

Nu är jag hemma! :) eller har varit det i över en halvtimme, menmen. Vi var framme typ kvart över två eller något sånt. Då satt vi mest och snackade, eller dom snackade och jag kom med en liten kommentar lite här och där. Ibland kan jag snacka hur mkt som helst om typ ingenting. Men typ alltid när jag träffar släkten eller ngt sånt så har jag typ aldrig någonting att säga. Haha, sen blire ju inte lättare när dom snackar om någonting man inte har en enda aning om. Men jaja. Det var inte alls nervöst eller ngt sånt. Var nog egentligen inte nervös förut över att jag skulle åka, men det var någon känsla som man inte riktigt kan beskriva och då äre lättare att säga nervös. Vi åt jättegod mat och efterrätt, och jag var faktiskt duktig, för alltid när vi är borta brukar jag äta mer än vad jag egentligen orkar för att jag inte vill vara oartig, men idag så åt jag ganska så lagom enligt mig. Var ju iaf proppmätt men i vanliga fall hade jag glupsat i mig dubbelt så mkt! Men ajaa, det var mysigt iaf.  Sen när vi satt där så ringde min andra faster som heter Ulrika. Och då fick jag även reda på att hon ska gifta sig i sommar, och hon ville att jag och min kusin ska vara tärnor. Så det blir ju kul! Har aldrig vart det förut eller så så vi får väl se hur det går..  haha men aja det blir nog bra :)



IMORGON

Imorgon ska jag till mina kusiner som jag typ inte träffat på över tre år om inte mer.. Det ska iaf bli jättekul! Känns ju lite sådär liksom när det var så länge sedan man sågs, man vet liksom inte vad man ska prata om eller någonting. Pappa fyller ju år på söndag så då ville väl våran faster bjuda på middag och då tyckte hon att det skulle vara kul om jag ville följa med. Hoppas det går bra asså haha. Eftersom att vi ska äta middag där trodde jag inte att vi skulle åka så tidigt, utan kanske typ vid 3, det tar iaf en timme ungefär att åka dit. Och sen vet ni hur det är, man sitter och snackar och lite sånt innan man käkar. Men sen så går ju tågen lite som dom gör också, eftersom att det är helg. Då går dom inte lika ofta. Så tio över ett ska jag vara i älvsjö imorgon. Det betyder att vi lär vara framme vid två. Var inte det liiite tidigt? Jag tror inte att jag har så mkt att snacka om haha!

Men aja, får hoppas på att allt flyter på som det ska, för ärligt talat är jag ganska nervös. Haha låter inte det lite kul? att jag är nervös för att jag ska träffa min släkt? x)  Ajaa, jag kan lova att det kommer gå bra och jag kommer ha en jättetrevlig dag imorgon! :)

Men ifall att... håll tummarna för att det går bra ? (a) hehe

Förresten så bor dom i mölnbo, en supermysig stad eller vad ska man kalla det? ort kanske? x)
Det känns lite lantligt där och det är det jag gillar mest! Speciellt huset som min farmor och farfar bodde i när jag och min bror var små, där hade dom största tomten, gäststuga, lekstuga, växthus, garage, potatiskälla/vinkälla osv...    ååh saknar <33


Jag dör..

Har hittat den perfekta affären för mig! Asså jag döör! Dit ska jag i sommar! Det bästa är att man kan beställa från internet också :D Jag vet EXAKT vad jag vill ha i födelsedagspresent!

Den här! Det är ett roder/båtratt som man sätter på väggen, denna är 90 cm och kostar 1500..  finns även
dom som är mindre och billigare, men jag vill inte ha någon mindre :'D




eller aa här var tre saker iaf, tänkte lägga ut fler bilder men pallar inte haha. Men hursomhelst hade dom sjukt fina saker och sjukt fina tavlor!

Instängd 2

Helluu! Kom precis hem, eller aa för en halvtimme sen typ. Började kvällen med att dra på bio med mimmi, johanna, erika, rebecca och mikaela (som var sen haha :D) vi såg instängd 2 och den var faktiskt ganska läskig. Sen när den var slut fick vi springa till bussen. klockan var typ bara åtta då och det var typ ingen som ville dra hem, så vi bestämde oss för att hyra första instängd och åka hem tilll någon och se den. Tillslut hamnade vi på filmkedjan i högdalen och letade efter filmen, men den var trasig så vi hyrde en annan film istället som heter a tale of two sisters eller något sånt. Vi skulle se den hos becca så vi var tvungna att gå hela vägen, för bussen hade precis gått. Fan vad kallt det var! Men haha filmen var lite konstig, man förstod inte så mkt x) sen typ vid halv tolv/tjugo i tolv drog vi oss hemmåt. Och nu är jag här haha :D


I fell in love at the seaside

Har fixat lite med en bild till min almanacka, den börjar snart bli klar ! :D


Memories

När jag hör den här låten kommer jag alltid att tänka på massa minnen, som t.ex när man var liten, typ gick i fyran/femman eller något sånt och satt bänkad framför The OC. Sen även minnen från i somras när jag var i kungshamn med mimmi och johanna och vi satt hemma hos några ''kompisar'' som typ satt och kollade på oc. :D


Shoes

Hittade massa söta, tuffa men också en del lite fula men ändå annorlunda converse. Skulle jag få välja så hade jag nog helst velat haft com med pingvinerna och dom första här med hjärtan. Haha, men nu måste jag sova, skulle gjort det för länge sen..









Down to the market

Imorgon ska jag följa me några i klassen till skärholmen, då ska jag kolla på rosa converse på Stadium. Hoppas dom finns där annars blir jag ledsen! :O  nää men ändååå :D hihih



The photos on my wall

Ikväll har jag suttit och lyssnar på The kooks, var då också tvungen att se om det fanns andra band med samma stil, dvs indie-/britpop. Det är då alltså typ indiepop men dom som sjunger har brittisk dialekt, om jag inte är helt ute och cyklar nu haha. Och då lyckades jag göra mig en liten lista på spotify med ca 150 låtar, då var jag ju också tvungen att lyssna igenom dom (a) En del låtar är riktigt bra och jag gillar verkligen den brittiska dialekten!








Hehe aja det får räcka, det här är iaf några av banden :)

It ends tonight


Jag ger dig min morgon


Tror dethär skulle bli jättefint ihop, såg sådär ut på bild tsm men det blir nog så mkt snygare IRL. Sen ska byxorna vara lite uppvikta, så alltså är jag 99% säker på att jag ska köpa byxorna på HM (dock inte dom på bilden) och sen ska jag köpa den där vita tröjan också :D

SAILOR


Marinblåa ränder                                 Marinblå skor :D

Tröjan är beställd, skorna ska jag beställa senare när det börjar bli lite varmare. Sen har jag tänk mig typ ett par
marinblå chinos/byxor, yes dom jag pratade om förut. Men kom då på att det skulle nog bli för mkt så man kan ju även ha beiga chinos eller typ shorts eller något. Fan vad jag längtar till våren/sommaren! :D

Hittade även dessa skor, men gillade inte kilklacken..


Bump in the road

Idag var jag i stan med johanna, haha så jävla kul för min sminkning idag var ju inte den bästa, men aja man märkte ju typ inget så det var chill :)  Köpte inte så mkt idag då jag har beställt tre kläder + redan köpt massa kläder haha. Men kollaa, jag har beställt ett par lila chinos, fast idag hittade jag ett par marinblå på hm som jag tror att jag ska köpa istället;O  aja får se när jag får hem brallorna hur jag gör ;)


Gíve me



Seriöst, ge mig! Någon som vet vart man kan få tag på liknande klänning? och/eller halsband? (a) :D

You gonna crash

Nu sitter jag och pumpar The Baseballs, dom är så jäfla grymma! :D Samtidigt funderar jag på vilken film jag ska kolla på, Fighting eller New moon. Har sett båda så är inte så att jag kan köra någon uteslutningsmetod med att ''den har jag inte sett så den blire!''.  Men då är frågan, vill jag se en film som den väääldigt snygga Channing Tatum är med i och som är lite action/street aktig, eller vill jag se en film som den vääääldigt heta och söta Taylor Lautner är med i som är lite kärlek,''fantasy''(ja typ fantasy enligt mig), action aktig ? :)  Jäävligt bra fråga, hmm..

 VS.



Höhö, detta hjälpte då inte så mkt (a) men om jag hinner kollar jag på båda, och så tror jag nog att jag börjar med new moon! :D


RSS 2.0