YES MAN

Nu kom jag på mig själv att jag inte har bloggat på hela dan. Var på bio idag och innan jag skulle dit vart det väldigt stressigt för jag kunde inte komma på vad jag skulle ha på mig, sen var det bara en halvtimme kvar tills bussen gick i älvsjö station och jag var tvungen att ta mig dit också !  Till slut bestämde jag mig för vad jag skulle ha på mig, sen fick jag sminka mig och skit och sen kom morfar och hämtade mig, haha. Skjutsade mig till älvsjö och det var väl nästan precis att jag hann x)  Naae, johanna och mimmi var och köpte remsa då så jag hade ju haft lite mer tid på mig. Hursomhelst så kollade vi på yes man, den var ganska kul faktiskt. Jaa, nu ska jag väl göra nåt annat skojj, vi hörs :)


som om ingen visste..

Helt plötsligt började jag frysa som fan, ingen aning om varför. Det bara blev så. Funderar på att krypa ner under täcket i sängen och kolla på tv, det är ju ganska myys. sen får vi se om jag somnar tidigt ikväll eller sent.
 
Well, annars ville jag ju typ bara tala om för er att jag lever, haha. Men vi hörs imorgon, sov gott alla !


MÅNDAG DÅRA

Jaa, nu är det ju bara en vecka och 3 dagar kvar av lovet typ, usch vad tiden går fort ! Men jag ska njuta så länge det går iaf !  Men hur som helst har den här dagen gått jättefort för mig, det sa typ svisch ! och så var klockan fyra typ . Först när jag vakna så låg jag ocg drog mig lite. Sen ringde jag mamma. Sen gick jag till globen, jo jag gick dit för det var ändå så fint väder, men fan vad kallt det var. Satte på mig tjock/varm tröja och sen halsduk, och jävlar vad varmt det var, haha. I globen köpte jag en väska, typ en sån som jag kolla på igår fast mindre, sen köpte jag också en ny kalender, är osäker men jag tror nästan att det var en sån som mimmi köpte, ajja det märker vi. Känner mig lite som en härmapa haha.. Sen skulle ju jag köpa knästrumpor och mössa också men det hittade jag inte där så jag och mamma drog till sickla. Sen åkte vi hem och sen skulle dom åka och köpa raketer och sånt till nyårsafton, och det verkar ju som att mina kusiner skulle komma hit då också, ajja vi får se.

Planer för ikväll då ?
Skulle egentligen på bio med typ johanna och mimmi, men ingen av dom kunde ikväll så det blir kanske imorgon, om jag har nåt kvar att åka på då för jag ska till stan imorgon igen med johanna, då ska hon shoppa. Men nu ska jag kolla om det är nåt bra på tv för jag är sjuukt trött.
Vad ska ni göra ikväll ?

DET JAG KÖPTE



1. Örhängen, älskar dom ! :)
2. Ett halsband, halva priset
3. En randig tröja som mimmi tyckte var såå jag, skön btw och den ser mycket finare ut när man har den på sig.
4. En kofta/cardigan ( vad säger man ? :S ) Jätteskön!
5. En halsduk, har jag behövt i typ några månader men har aldrig köpt en..
6. Ett långt linne
7. En tröja i jätteskönt tyg för halva priset.
8. En kofta, väldgit lång men det var också halva priset på den och det var ganska gulligt med det vita linnet under.


Jaa, det var väl typ det, 8 saker för 900 spänn, inte dåligt det inte ;)

SHOPPING

Idag har jag och mimmi vart i stan, fyfan vad vi gjorde av med pengar, haha. Jag hade bara med mig 900 kronor, och det var ju tur för allt det gick åt och hade jag haft mer pengar hade jag väl gjort av med dom också. Ska ju köpa mig en väska så småningom också, hittade en idag men jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ha den, fast sen tänkte jag att den var väldigt stor och jag behöver en väska som jag kan bära med mig varje dag (ungefär).  Så mimmi köpte den istället, fast sen ville hon ha en annan färg så vi åkte till farsta och bytte den. Men hursomhelst, det var mycket folk (såklart) men inte så mycket som jag trodde att det skulle vara, det var ganska skönt faktiskt. Det fanns fortfarande mycket saker kvar vilket förvånade mig lite. Men nu är jag iaf glad att vara hemma :)

PS 2

Hahaha, jaa snart har man väl en hel jävla spelhall här hemma! Nu har vi ett nintendo 64 (gammalt), en playstation 1 och en xbox 36,  gissa vad vi fick idag ? Haha juste, ett playstation 2. Hahaha omg.. Har ju några spel till ps 1 som funkar till tvåan, och dessutom så köpte vi en singstar, summerparty, så ikväll ska jag och mimmi festa, haha! Iaf, när vi var på elgiganten och hade köpt playstationet så stod det några från svt utanför kassorna, och en hade mikrofon och en hade kamera, och precis när vi går ut då så säger hon med mikrofonen, nu väntar vi lite här va, och sen började dom ställa massa frågor, så vi får ju se om mamsen kommer med i tv ikväll. Kanske inte med tanke på att dom frågar säkert en hel del och tar bort vissa. Men vi får ju se, haha. Nu väntar jag på att maten ska bli klar så vi kan käka, så mimmi kan komma. Ajja, ska koppla in spelet  nu vi hörs ! :)


MIDDAG ?

Nu ska jag hem till mormor och morfar och träffa kussarna och sen ska vi käka där och så. Mysigt värre ! Tänkte då ta med mig min nya kamera så får vi se om det blir några bilder, höhö. Men iaf, idag var jag i skärholmen med mamma, jag säger bara en sak, KAOS !  Det var typ fullt med människor och alla skulle hit och alla skulle dit,  men jag fick iaf med mig ett par mjukisar, örhängen och ny foundation. Men nu ska jag dra och dricka cola haha ha det bra !

JULDAGEN

Typ segaste dagen som finns eller vad säger ni? Nåå, jag har iaf varit ute och ränt trotts att typ inga butiker har öppet, fick iaf med mig en ny digitalkamera som verkar jäkligt bra. Det följde med sladdar så jag kan koppla in kameran i tv:n så jag kan kolla på bilder och sånt där. + Att man kan filma med den ( det kan man med dom flesta fast med den som jag har så kommer ljud med också )  och massa saker ! Så jag är nöjd, fick den för ett bra pris dessutom. Sen var man ju hemma lite och väntaade på att batteriet skulle laddas. Sen kommer mamma och kenta hem och jag och min brorsa fick ytterligare en julklapp av dom, vi fick en varsin 32 tums lcd tv som passar perfekt på mitt rum då den andra är så stor och klumpig. Nu är jag hursomhelst svin trött och jag orkar inte berätta allt, kom på att jag glömde skriva igår vad jag fick men tror iofs inte att det är nån som bryr sig heller :)  Nu ska jag chilla framför min kära tv.


Min nya TV.

Jag säger det med en bild..



Haha, hoppas ni får en bra dag allihopa ! :)

NU SÄGER JAG GODNATT !

med tanke på att jag somnade fem och vaknade nio är jag jääävligt trött nu. Har faktiskt hunnit med en hel del och jag tycker att den här dagen har gått väldigt fort. Först drog man iväg och klippte sig, sen åkte jag och mamma och käkade frukost och sen handlade vi. Sen åkte vi hem, vi var väl hemma runt ett skulle jag tro. Då gjorde vi knäck och när allt sånt var klart så var klockan typ halv tre tror jag. Sen städade jag, sen fixade vi käk, sen åt vi, sen kolla vi lite på tv och nu sitter jag här. Imorgon är det julafton och många sitter säkert och längtar skit mycket, många kommer säkert ha svårt att sova också, speciellt många barn som är så himla nyfikna på morgondagen ! Kommer ihåg hur det var när man själv var liten. Man var alltid så nyfiken på vad man skulle få, och jag och min brorsa gjorde alltid nån form av mur av våra julklappar, i år får man väl göra nåt torn eller nåt, haha. Lutande tornet i piza.. Haha lite nyfiken är man ju faktiskt på vad man får :)  Men jag kommer då verkligen inte att ligga sömnlös ikväll !  Så nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen och kolla på tv. Men vi hörs förmodligen imorgon dåra, god natt !

NYKLIPPT

Fyfan vad besviken jag blev asso. Först tyckte jag nästan att håret blev för kort, men det vart rätt bra faktiskt. Men sen så sa ju jag till han frisören att jag ville ha snelugg men han bah; jag klipper det såhär så blir det bra. Så jag har inte lugg så ni vet. Sen kom vi hem och då gjorde jag och mamma knäck och nu känner jag mig helt död och bäst att klockan går fort nu, ska lägga mig skit tidigt ikväll för jag håller på att somna nu redan. Men nu håller jag på att smälla av för jag är så jävla hungrig, ska fixa nåt att käka. bajj

GODMORGON

Jaah.. inatt sov jag 4 timmar ungefär men jag känner mig ovanligt pigg. Trotts allt ser jag något som börjar likna mörka ringar under ögonen, fast det har jag typ alltid men ändå det ser värre ut nu om man säger så. Hade jättesvårt att somna inatt då jag kände att jag egentligen inte alls var trött, så somnade typ klockan fem. Ska ju åka och klippa mig idag och mamma ville göra det så fort hon kom hem för alla kommer ju typ dra och klippa sig idag. Så då tänkte jag gå upp tio iaf, men så vaknade jag nio och lyckades somna om i 20 minuter, vaknar till sen och efter nån minut ringer mamma och sa att hon kom hem inom en timme så jag var tvungen att börja fixa mig. Har nog bestämt mig för att klippa snelugg. Men nu ska jag platta håret, ciao.

Gammal mcdonald's reklam ;)


SNELUGG ELLER INTE?

Tjäänare. Nu äre såhär att jag funderar på att klippa mig imorgon, vi får se om det är mycket folk eller inte. Anledningen till denna spontana sak är att jag märkte tidigare idag att jag har fått kluvna toppar ( asså att hårstrået delar på sig) Det är inte så mycket än men jag vill inte ha mer än det är nu. Så när mamma kommer hem imorgon drar jag och klipper mig, så får gå upp rätt tidigt imorgon men det är lungan för då kan jag somna tidigt och sen vakna upp på julafton ;)
Men nu är det såhär att jag funderar på att klippa snelugg, vet inte om jag skulle våga ifall jag ändrar mig men tycker ni att jag ska göra det? :)


MÅNDAG

Haha känns som jag är den enda som är hemma över jul, alla andra åker typ bort. Menmen. Det värsta jag vet är dagarna innan jul, sån onödig väntan för tjoff säger det och så är julafton över sen. Typ inget märkvärdigt med det. Men nu har ju jag precis vaknat så jag ska nog gå och fixa lite frulle. Puss !

MYS PÅ GRÖNAN

vette fan om man kunde kalla dte där julmarknad xD men hursomhelst var det jättemysig och vi åkte popexpressen och några till saker. Vi hade ju åkband så vi kunde åka så mycket vi ville av dom sakerna som fanns öppna. Iaf, en gång när jag och mimmi stod vid popexpressen säger hon; kolla där är den där killen som gick ut nian, och jag bah såg inte honom, sen jag bah ; ÅH shit det där är ju m*****..   HAhaha pinsamt värre. Sen stod vi i kön och skulle köpa hamburgare ( som typ tog ett år) sa mimmi, den här kön går lika snabbt som min hjärna, och jag typ fem minuter senare börja skratta. Då sa hon ; fan vad seg du är, jag bah aa precis som din hjärna. Sen stod vi där ett tag och då sa jag;

- Det är fett kul, vissa på mcdonalds brukar säga en cheeseburgare utan ost, och då säger dom i kassan du menar en vanlig hamburgare.  Sen efter ett tag när mimmi hade sagt det där om sin hjärna och vi stod vi kassan och jag skulle beställa säger jag, en cheeseburgermeny utan ost, och hon i kassan sa då; du menar en vanlig hambugaremeny..   Haha smart är man ju...  

Och sen frös ju vi som in i helvete för vi hade ju inte trott att det skulle va så jävla kallt som det var men vi gick till en tomtebar och fick varmchooklad. Sen när vi hade vart där i ungefär fyra timmar så skulle vi åka hem, men jag och mimmi träffa min mamma och kenta vid kungsträdgården och hängde i stan lite innan vi åkte hem.

 
Jag och mimmi nån gång under dan :D

Utanför lustigahuset som vi gick i innan vi skulle åka hem.
 
Mimmi och våran nya kompis och jag ;)

Vaarmchoklad <3

JULMARKNAD

Idag ska jag och mimmi då på julmarknad på gröna lund, ska bli jättekul hoppas jag, haha. Så jag kommer ju typ inte hinna skriva på hela dan, men jag kommer ha kameran med mig så när jag kommer hem kommer jag förhoppningsvis ha nån bild iaf. Men nu måste jag nästan skyna mig lite för jag ska möta mimmi om 45 minuter och jag måste hinna platta håret m.m.  innan det. Ni får ha en bra dag, hej !

VÅRA LÄRARE

Haha, våra lärare hade ju en julshow för oss i torsdags,  här har ni ju lite av det när nåra var ronny och ragge x)
Fast jag hann inte filma det bästa :/



JULPYSSEL

Nu dånar det julmusik ur högtalarna här hemma ! Jag och kenta har fixat med apelsiner och nejliker och hängt upp så nu luktar det väldigt äckligt om mina händer, haha det luktar nejliker. 

Jag; KOLLA ! Den här ser ut som en sån där rund sak med taggar på! ( en apelesin dåra)
Kenta; Hahaha aa en sån där spiklubba


Tack då.. >.<  Haha ;D  


JULGODIIS

Jag antar att godiset vart bra, min brorsa tyckte det var gått och då kan jag räkna med att det är det, så kräsen som min brorsa är ! Haha, sen ska ju jag och mamma göra knäck, men det blir när hon kommer hem. Har städat ännu mer idag, igår slängde jag typ bara skräp och la upp alla skit kläder på min schäslong eller vafan det heter, haha xD  Idag tvättar jag allt och har dammsugit m.m.  Så det blir najs. Nu väntar jag bara på att min mormor ska ringa för mer information om imorgon då jag  och mimmi ska till gröna lund med dom :) Då åker fan kameran med ! Det första jag ska köpa/spara ihop pengar till efter jul är en ny digitalkamera, ska nog köpa en sån som min kompis johanna har, det verkar bra (a) Min suger verkligen, fast den är ju nåt år gammal också :) 


Haha, ser ju inte så smarrigt ut direkt xD


LÖRDAG - BAKDAG

Hahha fyy. Håller på att bakar här för fullt, just nu ärdet julgodis som gäller. Och en sak som jag håller på med skulle det vara 600 gram choklad i, men jag tänkte mig inte för utan tog all choklad som låg uppe, det vill säga ett kilo. Hahaha, så nu jävlar kommer det smaka choklad ! Men om det hade vart för mycket hade det väl synts ?  För nu såg det nästan för lite ut, tänk med bara 600 gram då.. Haha men lite misslyckanden får man göra, jag tror itne att jag tänkte så mycket just då. Men nu ska jag återvända till köket, bye !

GRATISMODE

Tror ju knappast att någon har missat sidan gratismode ? Men om du inte är medlem än tycker jag att du ska bli det ! Du tjänar bara på det,  + att det är helt gratis. Det enda du behöver göra är att klicka på rutan här under och bli medlem, och sen kan du börja värva medlemmar, besöka hemsidor m.m.! Så fort du har tjänat ihop tillräckligt med poäng kan du byta ut poängen mot bland annat presentkort på olika affärer, men också biocheckar m.m. Så go ahead ;) Finns massa alternativ ! Och det är 100% gratis som det står i rutan ! 



MYSKVÄLL

Mjaa, det är väl typ vad det är idag. Fast det finns typ inget bra på tv ikväll och sådär, men jag har iaf min 200 grams toblerone ! Fast jag är typ proppmätt så jag kommer nog inte orka äta den på ett tag. Men haha kort inlägg vart det här för nu måste jag springa på toa ! Hahah, vill ju inte att det ska bli som i tisdags;  JAG ÄR KISSNÖDIG ! Hahahha xD
Ha en bra kväll allihopa !


JULLOV !

Så jävla skönt. Vi började klockan tio idag, men jag och mimmi var där lite tidigare så vi hjälpte till att fixa lite i klassrummet. Sen skulle vi till matsalen och typ lyssna på några tråkiga människor som sjöng, skit dåligt eftersom att man inte alls hörde vad dom sjöng. Sen fikade vi i klassrummet lite och hade det myyys. Sen fick vi betygen, jag är nöjd.  Sen så skulle ju jag, mimmi och johanna ge varandra julklappar. Jag och johanna hade då köpt ett par örhängen till mimmi, skit snygga ! Sen så hade jag och mimmi köpt en ring till johanna, och massa småchoklader, en klubba och 100% kyssäkta tuggummin. Tüfft ! Sen fick jag en sminkväska och typ body lotion och lite sånt också , dom är ju bara för sööta !  Nu ska jag fortsätta städa här hemma, suck. Men vi kanske ses senare :)






TORSDAG

Imorse kollade man på när lärarna gjorde bort sig, lite skojj faktiskt fast konstigt slut. Menmen, sen skulle vi städa och sen slutade vi typ innan tio. Sen kom jag hem och spelade mariokart men sen somnade jag och nu har jag väl sovit i typ tre timmar :S  ojdå.. men nu ska  jag kolla om mamma har kommit hem, puss.

171208

Haha, det var väl knappast bara jag som låg och kollade på titanic igår och börja storgråta ?  Leonardo är så jävla gullig i den filmen både utseendes och personligt, fast okej det är bara hans roll men ändå ! Så jävla bra film asså !

 Sötnuus (a)

Iaf, idag var jag i skolan som vanligt, hade en halvtimmes längre sovmorgon och fick reda på att jag har vg i hemkunskap, samt g+ i matte och no så dom ska jag höja nästa termin. Sen hade vi typ ingen no eller int så därför är jag hemma så tidigt, nu ska jag kika runt lite här på internet, ciao.


TENERIFFA I MARS, OH YES !

Haha faan vad glad jag är! Nu är det bestämt att mimmi ska följa med till teneriffa + att vi har bokat biljetterna ! Inte nog med det så är det sista normala skoldagen imorgon  innan jullover ! Så jävla skönt. Åh fyfan, men det var väl bara det jag ville säga, såå första mars smäller det ! ;D


I såna här sängar kommer typ jag och mimmi sova i ;)


CHARLIE HUNNAM

Sötnos !


TISDAG

Ojjdå.. glömde nog skriva igår. Men men så kan det gå ! Haha jag måste bara berätta en sak, idag hade jag och mimmi köpt cola och på engelskan drack vi typ upp allt när vi kolla på film, och jag vart så jävla kissnödig att jag tillslut skrek i klassrummet; JAG ÄR KISSNÖDIG ! Bara för att vi skulle få sluta, haha sen springer jag typ till toan, jobbigt det va asså ! 

Menmen, nu har jag önskat mig lite mer saker i julklapp faktiskt, känner mig stolt. Inte ens för att det är helt säkert att jag får dom men ändå, bättre än innan. Bland annat har jag önskat mig ett par tofflor, och lite annat skit.

Ikväll är det ingen desperate housewives,  hur ska jag klara mig? :O Åhåhå. Fast istället ska jag gosa ner mig framför trean och kolla på titanic, älskar den filmen ! Och vem fan gråter inte i slutet?  Den människan är inte normal !



Tofflorna jag önskar mig, söta va? (a)

TREDJE ADVENT

Den här dagen började med att jag bakade pepparkakor såfort jag vaknade, tycker att pepparkakorna man gör själv med köpt deg blir så äckligt, menmen. Vart ju en hel del och jag tänkte ju ha glasyr på men vi hade inge floursocker så får fixa glasyren nån annan dag. Idag ska jag också slå in dom sista julklapparna, morsans och brorsans, sen ska jag också försöka kolla upp när sportlovet är så det inte blir knas sen med en sak, vad säger jag sen när allt är fixat och klart ! Men nu skulle jag bara tala om för er att jag lever och nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv ett tag, hejsvejs !


LÖRDAG

Sådäär, nu säger jag det för andra och sista gången, jag har nu köpt alla julklappar och ska nu bara invänta julafton, haha. På bussen var det så jävla kul för vid en busshållplats kom det på en snubbe som visslade, sen satte han sig brevid mig fast på andra sidan. Sen hade tydligen inte bussen som skulle kommit en halvtimme tidigare kommit för den var trasig och någon skällde på busschauffören, så han säger nånting i högtalaren och då sa mimmi; vad sa han ? Och då sa killen som visslade  ;Han sa att andra bussen var trasig så därför hade den inte kommit, men vissa fattar ju inte det och gick och skällde på chauffören, såna skulle man ju vilja ta hand om.  Och vi bah; jaha okej..  Sen började han typ snacka me en tant som satt framför honom. Sen kom typ frida och ellen på bussen, och sen sa han samma sak i högtalaren igen. Sen var vi i högdalen och tanten gick av och då sa den där snubben; hej då gumman. Ha det bra och blabla. Sen när bussen åkte sa han i högtalaren igen. Sen när vi var vid lidl så sa chauffören samma sak igen ( Mimmi det vart 4 gånger haha)  och då sa jag; det är tredje gången han säger det. Då säger killen brevid som visslade; FJÄRDE! Jag har räknat. Och sen började han typ snacka me oss och så satt den en snubbe sätet bakom som hade rökt på och skratta. Helt sjukt. Hahhaha kul var det iaf.

Skulle egentligen köpa en bok till mamma som heter starkare än hatet, för hon gillar såna böcker, men jag hittade en annan som hette äcklig som är ungefär likadan. Handlar om en mamma som kallar sitt barn för hora och äcklig och massa såna saker. Sen köpte jag också muggen till brorsan haha. Sen åt jag och mimmi glass sen sprang vi runt lite sen åkte vi hem igen. Har precis ätit mat ska vila magen lite sen ska vi äta chokladfondue. Gott gott i gott gott.

JULKLAPPAR..

Jag som sa att jag var klar med mitt julklappshandlande, FEEL!  Jag hittade en mugg på lagerhaus som jag nog ska köpa till min brorsa, och sen ska jag köpa en pocketbok till mamma tror jag nog. Jag och mimmi ska åka till farsta så jag hoppas sakerna som jag ska ha finns där. Jag ska möta mimmi halv ett så det är typ om 50 minuter. Har nog god tid på mig att fixa mig, fick först nästan lite bråttom men sen kom jag på att det inte behövdes stressas. Juste, kevin vann idol igår, är man förvånad? Nej. Men det blev inga 1000 kronor igår utan en utomlandsresa istället. Men nu måste jag kila har inte börjat fixa mig än.


Vet att bilden suger, men här är iaf koppen till brorsan ! Tror ni han blir sur om han får den ?


Psst..

här är den där killen jag prata om härom dan, kom på att han hette Justin Gaston, sjukt fin!


FREDAG

Idag hade vi luciafirande i skolan så började halv tio, kören söög ! Tråkigaste lucian ever, det enda som var kul va killarna när dom sjöng me sina mörka röster, garva nästan ihjäl mig, annars så höll jag på att somna typ.
Efter det hade vi en sjukt tråkig svenska lektion menmen, efter det kollade vi på världens tråkigaste film på svensk-engelskan,  you me and dupree.  Efter det hade vi lunch, gröt, jiipppie !  Naat. Är ingen grötmänniska direkt förutom på julafton då måste man äta gröt till frukost/lunch. Men jag åt ändå för att jag inte skulle svälta ihjäl, sen körde jag och mimmi biljard, jag sög. Haha. Sen hade vi no och kollade på film om transsexuella. Sen hade vi engelska diagnos som jag redan hade gjort så jag slutade före alla andra. Idag har dom satt våra betyg också, goodbye bella, hahah skojja. Jag har iaf g i alla ämnen sen kanske nåt VG nånstans får man hoppas! Om en vecka är det julavslutning, ska bli sååå skönt.

Ikväll har jag annars ingen idé av vad jag ska göra, eller jo såklart ska jag ju kolla på idol ikväll men annars vet jag inte. Typ tråka sönder. Ajja, ha en bra kväll allihopa :)


TORSDAG

Den här dan var väl rätt chill, vi hade ingen matte, fast vi hade so prov imorse, måste faktiskt säga att det var lite krångligt, ni vet våran lärare är expert på att skriva krångliga frågor som ingen förstår. Menmen, imorgon börjar jag halv tio så det är najs. Men idag känner jag faktiskt att jag inte orkar skriva så mycket, så vi hörs imorgon.

CHASE CRAWFORD

ÅH dregel, var egentligen meningen att han skulle komma me imorgon och att jag idag skulle ha en bild på nån justin, men jag kom inte ihåg killens efternamn !  Men det här är allt en riktig godbit !



rulla gärna ner lite och ge mig julklappstips !

I'm dreaming of a white..

..christmas !



Men seriöst vem gör inte det liksom ? :)  Nu är det bara 14 dagar kvar till julafton, tänk om en vecka när man tänker, nu är det bara en vecka kvar. Julen är nog den högtid som jag längtar mest till, till och med mer än min egna födelsedag.
Och jag har tänkt och tänkt, men jag kan inte komma på vad mer än parfym och underkläder jag ska önska mig ,visst skulle kunna önska mig kläder men det vill jag liksom köpa själv och jag kommer ju få massa pengar i julklapp i år så det kommer jag ha råd med själv. Men om det är nån som har lite bra julklappklappstips till mig så vore det jättesnällt om den personen ville dela med sig det till mig :)  Det skulle uppskattas väldigt mycket även ifall att jag kanske inte skulle önska mig det. Vad önskar ni er?

ONSDAG

Idag hade vi hemkunskap och jag och mimmi gjorde grekiska kötbullar, ganska gott faktiskt. Efter det var det ingen som orkade äta lunch. Vi hade so och då fick vi plugga till vårat prov som är imorgon, OMG !! Men det ska nog gå bra, det är på mitt favoritämne - sex och samlevnad. Varför det är mitt favorit ämne är nog för att man redan vet så mycket om det och kan vara mer mycket på lektionerna osv. Sen läste våran no lärare för oss i en bok som heter en blomma i afrikas öken och handlade om en tjej som blivit omskuren, rätt äckligt fakiskt.



ERIC WINTER

Ni vet Rex i våra bästa år ? ( älska den serien ! )  Han är iaf så jävla snygg haha ! Ouff, fast jag tycker han är finare i serien än på bilden (a)



MYSFAKTOR

Jess, mysfaktor blir det alltid när man har massa tända ljus. Var tvungen att tända en del för att få upp värmen här inne på mitt rum. Så då kör jag på det sättet dom gjorde förr ;)




Det blir bara bättre och bättre !

Kan knappast minnas att näst sista veckan innan jullovet brukar vara så här kul ? Haha, idag var jag hos tandregleraren för jag hade ju tandställning förut, och iaf så hann jag tillbaka till skolan ganska fort. Sen när vi hade lunch så skulle vi julkorv ( vad det nu är ? nån som vet ? ).  Vi var inte så jätteförtjusta i det så vi drog till donken istället. Där åt vi som fan och sen tog vi med oss ballonger därifrån och hade krig på bussen, haha. Sen när vi kom tillbaka hade jag och mimmi svensk-engelska och vi visste inte vad vi skulle göra så vi kom på den smarta idén att vi skulle göra en julkalender, haha mobbade som vi är. Och sen tänkte vi typ lägga lappar där det stod typ saker som man skulle göra under dan, men sen började Gabbe kasta massa sudd i klassrummet så då tog vi dom och tänkte; vi målar dom här sen skriver vi siffror på dom så får vi sudd i kalendern ! Hahaha, så just nu hänger det en julgranskalender med målade sudd på i mitt skåp. Jag fick dagens sudd och mimmi ska få ett sudd imorgon. Hahaha jaa vi är ju inte riktigt kloka, på torsdag ska vi göra en till fast med pennor istället. Haha, det var ju lite skojj. Så skönt att man slutar tidigt på tisdagar. Och ikväll är det desperate housewives ! Inte missa, inte missa ! 



Ta mig utomlands igen !

WENTWORTH MILLER

Han är så jävla snygg ! Dom som inte tycker det har ju problem hahah.


Trött och sliten..

Jaa det är precis vad jag känner mig nu, trött och sliten. Hade jättesvårt att somna igår, somnade typ två. Och sen gick jag upp halv nio och var jättetrött. Har vart det ungefär hela dan. Idag vart jag klar med min kjol på slöjden. När jag ska skulle sy upp den så var jag tvungen att sätta på mig den för att kolla hur mycket jag skulle sy upp den, och kärringhelvetet ( min syslöjdslärare) hade ju måttat fel på mig eller nåt ! Den var cirkus 10 cm för stor i midjan. Herregud hur fan tänkte hon ? Sen kom vi på den smarta idén att jag kan ha det som en tröja sen skit snyggt typ, haha för den passa runt brösten. Så jag kommer väl få ta med den hem om en vecka. Sen idag tror jag nog att jag hade roligaste engelska lektionen vi nånsin har haft, allt tack vare joel. Våran lärare skulle gå igenom allt vad ing-form har me att göra osv. Så satt Joel och tejpa sitt ansikte typ ,  det såg verkligen inte ut som han  ! Haha han såg så jävla rolig ut och hela klassen skratta + våran lärare. 2 gngr ! haha fast jag och fanny satt typ och skratta lite hela tiden. Sen hade vi matte, och då skulle vi få spela ett spel i 80 minuter, alla var typ helt inne i det,  ''åh vilket rum har du kommit till?''  '' Jag är i rum 10'' osv, hahah. Det var faktiskt kul, tills min skit fuckade sig och stängde ner allt, åh cepe dator. Happ, det var typ min skoldag, idag ska jag nog fakiskt gå och lägga mig rätt tidigt, fast inte nu, haha. Har so läxa att göra.. jävla skit.

Vill ni göra mig en tjänst..? ;)


Mina julminnen

Tack för att ni ville dela med er av era julminnen, och håller med många att man verkligen längtar efter maten och att öppna julklapparna, speciellt när man var liten var det extra kul att öppna julklappar. Om du inte har delat med dig än av dina julminnen kan du rulla ner lite här bara och skriva i kommentarer.

Mina julminnen som jag har, är väldigt många, tänkte dela med mig av några av dom.

En gång när jag var riktigt liten, kom inte ens ihåg det själv men oj vad jag har blivit mobbad av min familj för det. Det var julafton och vi hade ätit och så, morfar skulle iväg och köpa tidningen.. sen kommer tomten och jag blir skit rädd och springer iväg och gömmer mig. Mamma kommer efter och säger att det inte är någon fara så vi gick tillbaka och jag satt i hennes knä enda tills tomten hade gått, men jag var ändå ganska modig och skakade hand med honom en gång. Hahaha. Tänk hur dum man var när man va liten :)

Ett annat var när vi avslöjade min farfar. Eftersom att mina föräldrar är skilda och har varit det sen jag var tre år så brukade vi efter att jag var fem år tror jag, fira varannan jul hos pappa, och varannan jul hos mamma. Den här julen skulle vi fira hos pappa och då brukade vi alltid åka till farmor och farfar och där brukade mina fastrar och kusiner vara. Så hade vi kollat på kalle anka, käkat och sådär, och det var dags för julklapparna. Kommer farfar där och säger
-Jag ska gå och köpa tobak  (  min farfar har så länge jag kan minnas rökt pipa ).
Och då tänker vi barn, att om han ska gå och köpa det måste han gå åt ett håll , så vi gick och ställde oss i köket och kollade ut och ifall vi såg honom så hade han ju talat sanning. Men då sa våran farmor, nej ungar stå inte där, kom in i vardagsrummet så ska vi sjunga lite sånger ( min pappa brukade ha sin gitarr med )  Så då kunde vi ju inte avslöja honom. Efter ett tag kommer tomten och vi sätter oss ner på golvet framför honom, han håller i ett paket och mina ögon fastnar på hans hand. Han hade en ring på ena fingret. Sen går han och farfar kommer tillbaka, och har exaakt samma ring på exakt samma finger, så jag säger till min brorsa och kusiner, kom ! så går vi in i ett annat rum och jag bah; tomten hade samma ring som farfar har ! Tomten är farfar.   Haha, det året visste jag att tomten som kommer till alla och delar ut julklappar, han finns inte. Men jag tror nog ändå att varje släkt har sina tomtar. ;)

Sen måste jag bara berätta en till sak ! Vet att ingen har orkat läsa så här långt men ändå. När man var liten kunde man ju typ skriva en önskelista som var typ två meter lång och man fick ju typ alltid minst hälften av det som stod på den. Så när vi var mindre så  hade vi olika platser på golvet som vi satt på , och så byggde vi murar av våra julklappar, som typ; haha det här är min stad och här kommer inte ni in ! så tävlade vi alltid om vem som hade störst mur. 

Åh vad man önskar att man var liten igen ! :)
Idag drog min mamma och kenta och köpte en julgran, vi satte upp den på våran baksida. Tror det blir jättefint sen när det kommer snö !


X-mas memories..

Vilket/vilka är era bästa julminnen? :)


ANDRA ADVENT

Fyfan vad den här veckan har gått fort, det är bara tio skoldagar kvar och bara fem till som man behöver anstränga sig. Idag har jag slagit in alla julklappar för det hade jag inte gjort än, och jag kan ju inte direkt säga på att jag är bra på det.. höhöh. Men nu ska jag vila mina händer ifrån allt, har ni nånsin tänkt på hur mycket man använder händerna? Man använder dom till nästan allt, utan att man ens tänker på det.



Ja jag har tagit bilden från google som vanligt..

GODMORGON

Jag har kanske inte sovit så jättebra, men jag är inte allför trött iaf. Men den här helgen ska ju jag bara ta det lugnt, kolla på massa filmer osv. Skön skönt. Nån som har nåt tips på nån bra film ? Skulle va hyggligt.

I TOLD YOU SO..

Jag sa ju att robin skulle åka ut ;)
Robin är nog den person som jag har gillat längst i idol, det tog ett tag för mig att förstå och vinna över min hjärna att kevin faktiskt har bäst sångröst. Jag hade gärna sett robin i finalen mer än alice. Jag tycker att alice har för ljus och tjatig röst, men när hon gör typ rock låtar och sån musik så gör hon det skit bra! Men hon passar inte som rnb sångare osv.
Men nu ska vi iaf vara glada att robin kom så här långt, och det firar jag me att lägga upp en av låtarna jag tyckte han gjorde bäst.
 


Jag vet att detta är skit dålig kvalité men det får va så.  Fields of gold va en av dom bästa, sen får jag nog säga att jag tycker att does your mother know och en låt som jag hatade innan han gjorde den - Mercy. Men han gjorde den så jävla bra och det går inte att säga nåt annat. Andra låtar som är dom bästa enligt mig är, torn och chariot. Haha skulle säkert kunna göra listan längre men det orkar jag inte.  Men nu ska jag snart gå och lägga mig, ni får ha det superbra !

IDOLFINALEN..

Snart gäller det ! Jag tror att Robin åker ut ikväll, men jag hoppas ändå att alice gör det. Sen kommer ju kevin vinna, och alla måste se till att han gör det ! För då kanske jag kan vinna 1000 kronor !  DET ÄR ASVIKTIGT !  Så nästa vecka gäller det, då får ni rösta som fan på kevin ! Det ska jag göra iaf, men nu ska jag börja göra mig i ordning hejdå !

HELG HELG HELG !

Så jeffla skönt ! Åh gud, skulle lätt kunna och gå och lägga mig nu men nej fan. Haha. Ikväll är det idol och jag tycker att Alice ska åka ut ikväll !  Jag tycker att Robin och Kevin ska va i final, och jag tycker att kevin sedan ska vinna, om man ska gå efter vem som har bäst sångröst. Men när man tänker efter så brukar alltid tvåan komma längre än ettan..   Men iaf, idag hade vi vikarie på typ alla lektioner vilket innebar inget no läxförhör eller engelska diagnos. Eller, jag och typ nån till gjorde diagnosen för dom andra var typ inte klara me kapitlet än  ( inte jag heller men min lärare gick på det ) Men diagnosen var ju typ skit lätt så daa. Juste, haha på svenskan så hade jag tråkigt, så jag skrev typ en recension, skrev en och nästan en halv sida på en kvart, LOL. Jag svär att det är mvg- på den ! In your face !  Hahaha, min lärare tycker typ att jag borde skriva mer på recensionerna om vad jag tror att författaren vill med boken, så jag skrev minst två saker och förklara lite varför. Så han ska få kolla på det på måndag, och om han vill att jag ska lämna in den så tänker jag lätt göra den lite bättre, då blir det nog ett starkt mvg.   Haha, här satsar man stort ;D Men jag får väl ta och vila upp mig lite eller nåt, tv kanske hjälper.
Vi ses


KVÄLLENS HOTTIE

Är Chad Michael Murray, seriöst den som inte tycker att han är fin har allvarliga problem ( ursäkta )



JULKLAPPAR

Hejsan !

Skrev inget inlägg igår för kände ingen ork, som ofta nu förtiden, har tappat massa läsare men får försöka arbeta upp det igen. Idag var typ tio pers eller nåt sånt i min klass sjuka, så det var ganska tomt men ändå lugnt och skönt. Chilldag, älskar torsdagar ! Sen har vi bestämt att vi ska ha julfika och sånt mys på julavslutningen, det är tex några i min klass som ska köpa julmust, några som ska baka lussebullar, några som ska baka pepparkakor, några som ska göra knäck, jag och mimmi som ska köpa ischoklad, nån som fixar plastmuggar, nåra som fixar julgodis m.m.  Sen måste vi försöka hitta på/ta någon rolig historia som vi vet och så får man då säga den för klassen. Så det är väl bara att sätta igång och leta ? Idag så skulle ju jag och johanna dra till farsta och köpa julklapp till mimmi, men johanna var ju sjuk och jag tänkte först, men jag kan ju åka själv vi visste ju redan vad vi skulle köpa, det enda vi inte visste var om vi skulle ha råd med det. Men sen kände jag att det skulle vara roligare om nån hängde med så felicia följde med mig. När vi kom dit drog vi till stället och köpte saken, för vi hade råd med det, sen drog vi till mcdonalds och köpte pommes frittes, och jag fick en liten cola av joel som också var i farsta me några andra. Sen käka vi det, sen drog vi till games och skulle spela där men det fanns bara konstiga saker så vi drog till br och spelade spel där istället, hahaha. Sen åkte vi typ hem. Och det känns skönt att för en gångs skull ha alla julklappar köpta ! Ni anar inte ! Haha, brukar alltid kännas så stressigt annars. Längtar skitmycket till imorgon för då är det fredag vilket betyder sista dagen i skolan. Det är inte så mycket imorgon heller, förutom att vi har en diagnos på engelskan. Men det går nog bra. Men nu måste jag fixa lite på mitt rum för att om 45 minuter kommer mormor och morfar hit och dom vill nog gärna se hur det blev på rummet mitt.
Hejdå
 


DH

Alltid när jag ser desperate housewives längtar jag alltid till nästa avsnitt! Så jävla bra. Men nu ska jag nog gå och lägga mig, godnatt :)

TISDAG

It's only 22 days left ! Så jävla najs ! hihi, jag syftar på julafton om ni inte fattade det. Men iaf, idag drog jag till skolan, trotts att jag hade jätteont i halsen och inte alls kände för att va i skolan. Gick på so:n, svenskan och matten. Sen vid lunch drog jag hem för jag hade så jävla ont i magen och maten kunde man ju inte direkt käka. Johanna följde med mig fast hon gick ju typ på en gång. Sen fixa jag nåt att käka sen gick jag och la mig och kollade på tv sen somnade jag. Har jag tur så somnar jag lätt ikväll, annars får jag skylla mig själv. Det känns iaf jääkligt skönt att jag ska ha en chill helg den kommande helgen, ska bara lata mig, käka godis och kolla på film. Mysigt värre. Men nu orkar jag faktiskt inte sitta här och skriva mer , vi kanske hörs senare, ciao

MÅNDAG

Idag är det den första december ! Alla jublar, yeey ! Hahah, den här dagen var sjukt seg. Det började med att vi hade svenska och fick en bok som vi typ ska läsa 36 sidor i 10 dagar, tror jag läser ut den liiite före va. Haha. Sen hade vi slöjd, och jag hade ju räknat med att bli klar idag ,  I WISH !  Först började knapphålet dampa sen började brandalarmet låta, så vi fick stå ute och frysa. Sen när vi kom tillbaka så vart jag nästan klar me knappgrejerna. Ska bara sy fast knappen nästa vecka och sen sy upp den och sen är jag klar med min kjol. Sen hade vi lunch och vi åt typ hur mycket som helst, sen gick vi ned till caféterian och då ringde jag till philip f för jag hade tråkigt. Sen vart det brandalarm igen så då drog vi ut igen , sen så vare bara massa tråkiga saker resten av dan. Juste,  jag och mimmi har bestämt att resten av alla dagar till jullovet ska vi sjunga ; Last christmas..  Haha vi och våra ideér asså !  Sen idag när jag kom hem skulle jag kolla på tv, då somna jag och vakna typ två timmar senare, haha nån mår bra..  Men nu måste jag typ dra, hej då

RSS 2.0