GODNATT

Jaa, ska alldeles strax gå och lägga mig, trotts att vi har sovmorgon imorgon. Idag var ju jag och mimmi i farsta och köpte julklapp till johanna, hihi.  Vi köpte en oups, där höll jag nästan på att säga, det blir ju en överraskning tills den 19 december ;D LÄNGTAR STORT !  Det är ju liksom inte alls så speciell lång tid kvar även fall det kan kännas så. Sen när jag kom hem var det ju bara att sätta igång att städa så nu äre fint och rent hära. Fast jag hatar mitt påslakan, det är typ nytt och jätte strävt, inte alls skönt. om typ 2 och en halv timme är det bara 23 dagar kvar tills julafton. Nu har jag ju äntligen vant mig med att vi ska fira jul själva, och det kan ju faktiskt vara riktigt skönt, men då får jag ju veta att ella ska komma upp till oss, och nu låter jag säkert jättetaskigt men jag orkar inte me den kärringen, haha det hade ju vart lugnt ifall typ min mormor och morfar och dom också skulle va här, men hon är så jobbig, hon ska alltid prata om värsta tråkiga sakerna, hon hör typ inte vad man säger, aah så det blir väl helt stört. Men men, synd att ingen är hemma på jul som man kan träffa på dagen, typ runt elva. Well, man får väl gå och lägga sig sent som fan så man sover bort halva dan ;)  haha men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Sov gott alla !

FÖRSTA ADVENT

Sådär ja, nu är det mindre än en månad kvar till julafton! det är 24 dagar kvar !  Åhh, längtar som fan. Igår så var jag ju i stan med mimmi och johanna, men jag hittade väl typ inget, det var så rörigt och sjukt mycket folk ! Mimmi köpte iaf skiiiit fina örhängen till sina systrar, och den ena värsta bling blinget, jag lovar att jag ska köpa det nångång ! haha sjukt fint. Iaf, idag ska jag och mimmi dra till farsta så ska jag kolla på julklappar idag istället. Sen har jag lovat mamma att kolla efter saker jag ska önska mig, mmh ofta man hittar mycket i farsta, haha. Så är det me det, men nu måste jag börja fixa mig dåva. Vi hörs, ha en bra dag !

USCH OCH FY

Nu har jag typ inte skrivit på 4 dagar och det suger. Jag ska försöka bättra mig, men ibland orkar man bara inte. Iaf, igår lämnade vi in vårat grekland arbete och allt det där. Vi fick också tillbaka våra no prov, gissa vem som fick vg ? ;D  JAG ! haha, stolt jävel. Iaf, idag ska jag till stan med mimmi och johanna om dom blir klara snart haha. Vi ska typ köpa julklappar. Nice nice. Har tänkt på en sak, ibland säger jag najs och ibland nice, haha vet inte hur det kommer sig, skriver ni nice eller najs ? ;)

Iaf nu måste jag rusa för ska fixa lite, hoppas ni får en bra dag. Ciao.


SRY!

Nu har jag typ inte bloggat på två dagar, oooch jag kommer kanske inte göra det på ett tag till heller, vi får se. Men jag har liksom inte orkat men nu har jag iaf kommit på att jag kanske ska säga till åtminstone en gång om dan ifall jag inte pallar skriva. Så nu vet ni det iaf, kanske blir ett till sånt här litet meddelande imorgon. Hoppas ni har det bra iaf, det har ni väl ?  Jag har det bra iaf.

LÖRDAGEN

Fast nu är den efter tolv så det är väl typ söndag nu. Kvällen vart helt sajjk. Först drog jag och reneé ut och då tänkte vi liksom att vi skulle dra me oss mimmi ut. Så vi drog till älvsjö så kom mimmi dit, sen gick vi till willys, jag köpte pk och typ så.. haha. Sen gick vi typ runt lite och spruta och svalde som reneé säger. Det var kul, sen skulle reneé hem och jag och mimmi gick typ runt lite. Sen var vi typ vid örby då bestämde vi oss för att gå till donken. Så gick vi dit och då var jimmy där , aa iaf pallar inte skriva mer nu kollar på film egentligen, kände bara att jag behövde uppdatera lite. bajj

SNÖ ?!

Oh my..  nu är det så att jag verkligen hoppas att den här snön ligger kvar och att den inte smälter och blir slask för då jääävlar ! Så när man vakna kolla jag ut genom fönstret och så bah  SNÖ?!  Visst det är mysigt och det kan gärna få vara några minus ute och snö, men faaan om det smälter ! Då blir jag ledsen som ssagt, haha. Men nu ska jag gå och lägga mig igen, känner att jag inte riktigt har vaknat.

GODNATT

Mupp. Huh.  Meh, aa asså idag har jag inte pallat skrivit så mycket men det här räckte, Nu ska jag iaf gå och lägga mig. God natt !


PARIS
Åhh, jag är helt jävla överlycklig att paris hilton och benji madden ( i good charlotte) inte är tsm längre ! Okejj, låter säkert taskigt att säga så, men det är bra ! Min personliga åsikt om paris hilton är att hon är såå jävla falsk. Visst hon har säkert en fin sida också, men hon verkar så jävla dryg och ytlig.

Idag fick jag tillbaka min novell och recension, är jätteglad eftersom att jag fick vg+ :D det är ju liksom nästan mvg. Men sen att vi inte ska ha jöran nästa termin är inte så kul. Svenskan idag tror jag inte att det var nån som riktigt lyssnade på vad det var han sa, för hans dotter var där och hon är typ 3-4 år och hon snacka ju och höll på, skit gullig unge asså !
Sen var resten av dagen tråk. Ska lägga mig och kolla på tv nu , hejsvejs

IT'S NOT OVER !


UTVECKLINGSSAMTAL

Sådär, nu har jag vart på utvecklingssamtal och jag är mkt nöjd. Kände på mig redan hur det skulle vara. Förutom en sak, och det var svenska. Det stod att allt var jättebra m.m. Meen att jag ska utmana mina ideér. Hur blir texten om jag skriver i tredje person istället för jag-form. Och jag antar att han tänker på min novell då, och då kan jag säga såhär; jag provade att skriva i tredje person men det vart inte bra så vad vet du om det? Sajjk..  sen skrev min svenska lärare också att jag på min recension så skulle jag skriva mer om vad jag tror att författaren ville med texten, det kan jag också svara på. Det var såhär att den boken jag läste så förstod man faktiskt inte vad författaren ville med boken ,så hur i helvete ska jag skriva då ? Ska jag bara hitta på nånting och sen när min lärare kanske läser den där boken så vet han att jag bara har hittat på nåt ? Sajjk. Men okej jag ska också säga såhär; jag behöver bli bättre på svenska, finns det nån kurs man kan gå ? För det är nåt jag verkligen skulle behöva. Men iaf, jag hade typ bra på allt, men jag ska typ börja köra hårdare nu och sådär, kommer bli tufft med tanken på hur mycket tid jag redan lägger ner på skolan. Hur mycket kan ni begära  ?  Menmen, jag är mycket nöjd och det ska fan inte bli sämre. Hahaha jag är såå himla målinriktad. Fast jag ska nog ta och snacka lite med min svenska lärare så får vi se vad han säger, han kommer säkert säga massa konstiga saker som jag inte förstår. Men då får det väl vara så då. Haha.   Imorgon ska ju jag också få tillbaka min novell och bokrecension. Jag kommer typ få g, haha men Jöran jag lovar, jag ska göra dig stolt ! HAHAHHA XD  Happ det var väl typ det. Nu ska jag skriva ut min låttext + johannas låttext och sen ska jag också skriva vad jag ska säga, har nämligen engelskapresentation imorgon. Puuh.

TJOHEJ

Äntligen hemma ! Den här dan har både gått snabbt och sakta. Först började vi med so, vi kom typ ingen vart kändes det som. Sen så glömde jag att vi hade no idag, så det var kul. Sen hade vi matte det gick ganska fort. Sen var det lunch, vi fick pannkakor idag så jag och mimmi bah; idag ska vi äta tills vi spyr ! Och vi gjorde nästan det, haha. Jag åt sju pannkakor sen vart jag jättemätt och fick typ ont i magen, så vi gick ner till uppehållsrummet och la oss i soffan, det slutade med att alla låg på mig så det blev varmt och skönt, förutom när mimmi nästan magpumpade mig xD  Haha. Sen hade vi svensk-engelska, vi gjode typ ingenting. Sen hade vi klassråd och sen sluta vi, fast jag, mimmi och vidar var tvugna att stanna i skolan lite. Sen måste ju jag tillbaka till skolan, för kvart i sex har jag utvecklingssamtal. Så vi får se hur det går, är inte orolig med tanke på hur duktig jag är, haha. Men nu ska jag nog sova en stund.

GODMORGON !

Yea, fyfan vad trött jag är. Satt uppe rätt länge igår.. blä. Så nu är man ju bra trött. Menmen.. Idag skippar jag foundation. Orkar inte sminka mig så mycket, och jag orkar inte heller platta håret, så idag får man ju se ut som jag vet inte vad. Haha. Idag känns som en ganska bra dag. Vi har först so, sen har vi (FAN) matte.., sen har vi lunch sen språk och sen typ klassråd. Sen slutar vi senast klockan två idag. Sen kvart i sex ikväll har jag utvecklingssamtal. Men det skriver jag mer om efter jag har vart där. Nu ska jag iaf gå och klä på mig och sådär. Carpe diem, ska jag försöka göra iaf ;)

FÖRKLARING TILL BILD + TEXT HÄR UNDER

Ungefär såhär såg jag ut för ett halv år sen ( om inte värre ) 
Såhär ser jag ungefär ut nu 


STATISTIK ÖVER MITT LIV I ETT ÅR + LITE TILL


Okejj, det här var lite knas men man kan väl ändå lista ut vad det ska stå ? Iaf, det här är typ statistiken över mitt liv det senaste året. Som ni ser så var jag jätteglad och lycklig och allt sånt i början av sjuan, sen mot jul så vart det sämre och sämre, har egentligen ingen förklaring till vad det var som var fel. Iaf, det blev bara sämre och sämre, och sen typ vid sommarlovet, då började det bli bättre och titta nu hur långt jag har kommit. Visst det ligger och flyter nu ett tag men det här är ett stort steg för mig och jag trivs att vara mig igen, är inte det underbart ? Liksom, kommer säkert aldrig komma upp till den nivån igen men man kan väl hoppas?  Det kanske förklarar min stora förändring, eller ?

VÄLDIGT INTRESSANT INLÄGG!

Well, den här dagen är typ seg och jag har inget alls för mig att göra. Nån som vet m det är nåt bra på tv ikväll ? Kommer väl sitta här hela dan antar jag. Klockan är kvart över sju och alla är osociala, haha. Jag vill ha vindruvor, åh. Orkar man gå ut i köket och skölja osv ? Jo fan det gör jag. Nu kör vi , hahah. Ajja, hörs senare !

TRÅKIG SKOLDAG TYP

Jaah, det går frammåt iaf. Äntligen är denna skoldagen slut och nu sitter jag här och fryser fingrarna av mig. Känns som att jag skulle kunna bryta av dom, nej usch va äckligt. Den här dagen har inte vart så tråkig faktiskt, jag vet att jag skrev det, skolan är ju knappast kul. Men iaf, på hemkunskapen idag gjorde vi typ kyckling grejer, och jag är överlycklig för nästa vecka ska vi byta ''partner''  inget illa menat asså..  Sen hade vi lunch men vi åt ju inget eftersom att vi redan var mätta och det var äcklig mat. Så istället så köpte vi alla twix och gick och satte oss i en soffa i uppehållsrummet. Det var skoj, vi ska inte gå in på detaljer hahhaa. Sen hade vi typ so och shit. Sen på inten slapp jag matte, var på no:n istället och det var skönt att slippa kärringhelvetet. Men nu funderar jag på att gå och lägga mig en stund.  Pusshej

SVART ELLER GRÅTT?

Godmorgon allihopa. Nu sitter jag här framför datorn och har bara kommit halvvägs me sminkandet. Har en rosa piké tröja på mig och kan inte bestämma mig för om jag ska ha mina svarta eller gråa mjukisar till. Haha, men det lät som jag fick ett sms av johanna nu så jag får hoppas att hon har skrivit vad jag ska ha. Börar om en timme så måste gå om typ 40 minuter. Då har vi hemkunskap, najs ! Igår satt jag uppe till typ tolv eller nåt sånt för att försöka ladda över låtar till min iPod, men det är nåt skumt som har hänt så det går typ inte, nån som vet varför? Ajja, nu ska jag gå tillbaka till mitt sminkande. Vi hörs senare, pussar !

HURTFUL

Det kan ju knappast bara vara jag som gillar låten hurtful med erik hassle? :O
Jag tycker att den är bra, speciellt refrängen gillar jag ;)




You don't know what you got till you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

MITT STACKARS LILLA KNÄ

Well, nu är jag hemma igen, med en liten fruktkompott. Haha med det menar jag lite blandade frukter. Det vart olia sorters äpplen, klementiner, vindruvor. Ao, det var väl typ det vart. Sen nu när jag kom hem och skulle skölja frukten så råka jag gå in med knät i kanten av en stol, fifan vad ont det gjorde. Då drog jag upp byxbenet och kollade, då hade ju jag värsta blåmärket där, men jag vet var jag fick det ifrån. Idag i skolan skulle jag sätta mig hos min lärare och fråga vad jag skulle göra, och då slog jag in knät i kanten av bordet och det kan jag säga gjoorde jäävligt ont. Inte kul alls.

Nu sitter jag här och käkar lite vindruvor, om 40 minuter börjar desperate housewives, *LÄÄNGTAR!*. Men jaa, så länge ska jag väl fortsätta käka druvor och lyssna på musik, mmh, myysik<33

FRUKT I STORA LASS !

Det är precis vad jag ska göra nu. Eftersom att mamma är på möte så ska jag och kenta åka och ta ut pengar till mig, sen ska vi åka till bea tror jag och köpa frukt, och ljus. Jag vart jättesugen på frukt igår men vi hade ju inget hemma, så nu jävlar ska vi köpa upp hur mycket som helst, haha ! Vad är eran favorit frukt? :) Min är vindruvor måste jag nog säga. Men nu ska jag åka, vi höres när jag kommer hem

MITT HÅR ÄR HEMSKT

Jaa asså usch vad jag hatar mitt hår. Fast idag gillade jag det, för mitt mörka hår passade väldigt bra ihop med min ljusa tröja. Hahah, får börja köpa vita tröjor va ;) Men fyyy vad trött jag är. Seriöööst, fast nu har jag typ råkat sovit lite, det var absolut inte med meningen men skönt vare ! Ikväll är det desperate housewives och det får man ju inte missa, efter det är det fan sängdags. Haha ja vi får ju se om jag kan somna då. Då kommer klockan vara tio ungefär. Haha det märks att man börjar bli gammal ( HAHA DAGENS SKÄMT FAN XD ) till snö och stannar där utan bli massa slask osv. Nu skulle jag vilja att det slutade regna, elller att det blev typ -5 grader s¨det övergår till snö och stannar där på marken utan att bli massa slask osv. Jag har stor lust att göra nånting speciellt. Vet inte vad men bara nånting. Men  nu ska jag återgå till att ha en väldigt käär tid med min kära underbara dator.


REGN..

Är det nåt som jag verkligen inte gillar så är det regn. För det första så blir man blöt ( om jag vill bli blöt så kan jag bara duscha ) för det andra så blir man kall. Och för det tredje så blir håret helt fuckat. Som nu, nu måste jag duscha och platta håret bara för att jag gick i regnet. Buhuu. Meen nu är jag hemma och är bara kall om fötterna.

Jag ställde ju en fråga igår om vad ni helst skulle vilja vara; kille eller tjej. Det vart en hel del blandade svar och mitt svar är att jag nog helst faktiskt skulle vilja vara tjej. Det tog lååång tid för mig att bestämma mig. Men jag tänker såhär; jag gillar att shoppa, jag älskar att ha på mig kjolar och klänningar, älskar att sminka mig osv .  Men också, skönt att bara gå i slappa kläder och inte behöva sminka sig på morgonen. Dessutom så har ju killar såå mycket lättare än tjejer, men har dom verkligen det? Dom måste juh hela tiden vara ''tuffa'', palla liksom ? Dom ska alltid våga slåss om det är nån som bråkar med en och hålla på, och dom måste att skryta om alla tjejer som dom har haft sex med. Så därför väljer jag tjej. okej nu ska jag inte säga att alla killar e så, för det är dom inte. Men dom flesta.
Ciao bella, nu ska jag gå och deppa ! ;)  haha eller inte

Ingen vacker morgon här inte..

Nej fyy, är skiit trött. Kan det ha nånting att göra med att jag somna typ tolv igår ? - Jaa.  Okej, då vet vi varför, haha.  Trodde först inte att jag skulle kunna sminka mig men det gick jättebra. Får se sen när jag går ut bara, då kommer det väl forsa tårar ner för kinderna. Usch, hoppas inte. Idag är annars ändå en bra dag, slutar tjugo över två, om inte tidigare. Vi ska ju skriva engelska skiten men vissa här (jag)  är ju redan klar. Så jag får säkert gå hem tidigare ( hoppas hoppas hoppas)  Haha, väldigt trevliga svar på min fråga igår, jag ska skriva sen när jag kommer hem vad jag skulle valt osv. Men nu måste jag faktiskt gå tillbaka till sminkandet, är inte riktigt klar om man säger så, ha en bra dag !

A drop in the ocean



jättebra låt !
Scrolla gärna ner lite och svara på min fråga så är ni supergulliga, rubriken är  Fråga. (: thx <3

FRÅGA

Jag har en fråga till er, om ni fick välja om ni ville vara tjejer eller killar, vad hade ni då valt? Mitt svar får ni veta imorgon om jag kommer ihåg ! :)


MÅNDAG

Jaah, idag har man vart i skolan, lika tråk som vandligt förutom att jag snart är klar med min kjol, jippie  ! :D hoppas att bli klar om två veckor. Hahaha när jag tänker efter var det ganska kul idag, iaf på rasten. Haha skjortan <33 xD  Öhm, ingen fattar. 

Idag har det vart väldigt kallt ute och man känner sig faktiskt väldigt trött nu när det är så mörkt ute, eller är det bara jag som tycker det? Som tillexempelt när man sitter i klassrummet och ska försöka koncentrera sig med trötta ögon och starka lampor. Man vill ju bara lägga sig ner och sova. Iaf, när vi slutade idag (kvart i fyra) så kolla jag ut genom fönstrerna oh helvete vad mörkt det var ute. Hade jag inte vetat att klockan var nästan fyra hade jag gissat på att den var 7-8 på kvällen. Sen gick jag med johanna till bussen och hon höll nästan på att glömma den. Sen mötte jag mamma när jag nästan var hemma och hon berättade att mina tröjor har kommit idag, YEY. Lägger upp bild sen om jag får nån bra, min kamera suger för dom som inte vet. Ska nog köpa en efter jul i mellandagsrean. Jupps. Men nu ska jag gå och ta nåt att äta för jag är huuungrig !

Beautiful soul

Haha nu känner jag mig lite töntig här va, men åh va bra denna låt är !  Hahhaha.. (a)


Jesse McCartney - Beautiful soul


GOD MORGON !

God morgon alla morgonpigga, och trötta. Själv känner jag mig väldigt trött och tänker vafan gör jag uppe nu? Men det är klart, jag måste gå om typ en timme och då måste jag ju ha fixat mig ochsådär. När jag gick upp var jag tvungen att kolla hur många grader det var ute, då stod det -0,5, och så gick jag och kollade vädret här på internet, som varmast kommer det bli en grad ute idag, jippie !  Naat..  Ge mig sommar ! Buhuu. Idag har vi svenska första lektionen då jag hoppas att vi får tillbaka våra noveller och bokrecensioner. Fast jag är ganska säker på att det är max G för mig. Så det är inget som jag går och ser fram emot. Men nu måste jag börja klä på mig och dittan och dattan. Ha en bra dag allesammans!

GODNATT

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Tänkte bara tala om att som ni ser till höger här, så har jag några ''knappar'' eller vad man ska kalla det för. Om ni känner för det kan ni väl typ klicka på dom och rösta på mig ? :) Då vore jag jättetacksam. Vet att det ser lite stökigt ut eller vad man ska säga med dom, men ajja det får väl va så då. Det är en dag imorgon också och då har jag sovmorgon sen går jag i skolan enda till kvart i fyra. Sov gott alla <3

RMK FEAT BELLA

Haha nä inte jag då (a)

MIN NYA DESIGN

Jaa, vad tycks om min nya design ? ;)  Jag är ju inget proffs direkt så jag är helt nöjd.. just nu iaf. Haha japp. Nu måste jag gå och skriva ut två papper, vi ska typ presentera våran favorit sång imorgon på engelskan, sen ska dom få lyssna på låten och samtidigt försöka lista ut vad som ska stå i dom tomma luckorna. Har ju tagit forgive me med leona lewis, har inte tagit bort så speciellt många ord men jag hoppas att det räcker. 

DESIGNHJÄLP?

Någon som har ett hjärtat och som vet hur man fixar designen som skulle vilja hjälpa mig? :)  Du behöver inte göra den, men helst (a), annars räcker det med en liten guide eller vad man ska säga så jag vet hur jag ska göra. Det skulle va schysst ;)
/ En tacksam bella

BRYAN ADAMS

Seriöst vem har aldrig sjungit/lyssnat till nån av hans låtar? Som tex, heaven, summer of 69, all for love( ni vet den som EMD har gjort om ? Hah, där ser ni! ), everything I do ( I do it for you)  jaa det är väl typ dom låtar jag känner igen ? Men även om han är typ gammal och shit, ja, ändå gillar jag han, vet inte varför men så är det.


GRATISMODE

Ni läste rätt! Allt ni behöver göra är att klicka på den här länken; http://www.gratismode.se/?c=9372, registrera er och så står där allt vad ni behöver göra för att samla poäng, när ni har samlat tillräckligt mycket poäng får man hem ett presentkort på valfri butik, är det inte speciellt passande nu när det snart är jul ? :) GO AHEAD and pusha på länken haha :D    pussaaar <3




VI SER DET SNÖAR, VI SER DET SNÖAR..

det var väl inte roligt hurra !  Usch nä nu snöar det, iofs är man ju ändå på ganska bra humör för det är första gången det snöar i år, njae men första gången nu i vinter. Men det är ju inte så jättekallt ute direkt så det mesta smälter juh, tråkigt nog. Själv sitter jag här och målar påå ljus, perfekt att ge bort i julklapp eller vad säger ni? Jul motiv är det på dom såklart, nu har jag fått fyra sms på typ mindre än en minut; DET SNÖAR.  Hahaha jotack jag vet ;) Och jag svara på dom men nu måste jag vänta tills mamma kommer hem eftersom att jag inte har några pengar på mobilen, men nu ska jag gå och kolla om jag hittar mer ljus, hejsvejs


EDWARD SCISSORHANDS

Åhh gud vad jag älskar den filmen. Det är fan en av mina favorit filmer. Den är såå jävla bra, dom som inte har sett den borde fan göra det !  Johnny Depp passar skit bra som edward, såå jävla söt!!   Jaah, det är väl typ dagens filmtips :) 


FORGIVE ME


GE MIG JUL!

Asså seriöst ofta jag pallar vänta i 39 dagar innan det är julafton! :(  Vet att allt kommer va annorlunda i år men vi håller på att fixa det, det låter bättre och bättre för varje gång vi diskuterar det. Men nu till julen, säg nåt som inte är bra med julen ?    Tänk liksom den underbara stämningen, julmusiken, julmaten, julmust ( som jag btw inte gillar), julklappar, kalle anka  och allt som hör till julen !  Julgranar, julstjärnor, adventljusstakar m.m.   Vem vill va utan allt  det? Det är inte normalt iaf. Och det värsta av allt, - VÄNTAN. Det är nog det jag hatar mest, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Ibland kanske, men tänk på nåt positivt isåfall, det är bara lite mer än en månad kvar och det går ju fort? Och snö, det måste vara snö på julafton, eller måste helst. Då får man den riktiga stämningen. Åhh gud vad jag längtar, jul in my <3 forever!





SEX AND..

..THE CITY THE MOVIE.   Yup, ni sitter jag här med en skogsbärcider , haha det är 2,25;er jag kommer bli fett full! Naat !  Haha så jävla patetiskt med dom som tror att man blir full på en sån, haha iaf.. Nu ska jag kolla på sex and the city the movie, såg den en gång i somras med reneé, men den är ju faktiskt bra så skadar ju inte att se den igen. Idag vare riktigt nice i skolan, vi började typ nio, då fick vi typ tjugo minuter eller nåt sånt att förbereda oss. Sen hade vi redovisningen, först var det storbrittanien, sen typ spanien och sen var det vår tur. Det gick väldigt bra för oss faktiskt. Sen typ efter oss var det bara ett land till sen fick vi rast i typ tjugo minuter. Sen så började vi igen och körde på med dom sista, sen så skulle alla gå ut ur klassrummet och då ropade dom in ett land och så gav dom en feedback, vi fick bara bra saker så jag känner mig riktigt stolt. Sen kom mamma och hämta mig och jag hyrde film, sen hängde jag med dom och handla osv.  Aao , det är väl min dag ungefär, inte riktigt allt men det andra ska vi inte ta upp här ;D   nu måste jag dra, filmen väntar ;)


OMG!

Mm, mitt internet har inte funkat idag, sugiit kuk. Hela den här dagen har vi försökt hitta den sista faktan ve behövde, och nu måste jag lägga över bilder på min sticka så jag kan skriva ut dom, brb. sådär, shit va små dom blev, ajja nu pallar jag inte skriva mer hej !

Mjölk? -Nej tack

Asså ni vet inte hur jävla äckligt jag tycker att mjölk är. Jag hatar det. Men för en liten stund sen prata jag med en kompis och då sa han att håret växte fortare om man drack mjölk. Så då skämta jag och sa; hahha okej brb ska bara gå och dricka en liter mjölk. Sen tänkte jag, det är fan värt det! Så jag gick och hämtade en liter oöppnat mjölkpaket, satte mig vid datorn igen och började dricka. Oh fyfan säger jag bara. BLÄÄ. Menmen, nu har jag iaf druckit det, men jag har såå jävla ont i magen. Inge bra att klunka i sig en liter mjölk när man typ är proppmätt..  Usch jag och mina idéer. Nu börjar jag bli trött så får väl gå och lägga mig snart. Har förresten laddat ned ett bildredigeringsprogram, paint.net, verkar väl helt okej. Nån som vet nåt annat bra som är gratis förutom picasa som jag redan har och inte förstår mig på? 

Ajja, nu ska jag väl typ ta och lägga mig och kolla på tv eller nåt. Godnatt


2 blondiner och en brunett på östermalm..

Hahah, jaa imorse mötte jag mimmi och fanny på bussen. Vi drog till östermalm och när vi kom dit kom jag på att jag inte alls kom ihåg hur vi skulle ta oss till kommendörsgatan. Så vi gick runt fram och tillbaka,hit och dit. Vi ringde fannys mamma, sen ringde jag min mammas kille kenta, och han sa typ hur vi skulle gå. Så vi gick där och då frågade vi några tanter ifall dom visste och då sa dom och så var det rätt som kenta hade sagt. Så svänger vi vid kommendörsgatan och längre bort ser vi grekiska flaggan, yes !  Vi hade klarat det ! Vi gick in och gick upp för trapporna, vi plingade på och en man öppnade. Så vi frågade om han hade tid att svara på några frågor och han bad oss komma in. Vi gick in och satte oss i ett rum och pratade lite med han. Han hade typ hämtat en bok som han satt och tittade lite i, sen sa han att han kunde kopiera lite sidor som vi kunde få, men sen så gav han oss boken iaf. Jättesnällt. Boken var på engelska och vi hade tyvärr ingen nytta av den så våran so lärare lotta fick den, det är ju typ jättebra för engelska klasserna.Vi är väl inte riktigt klara me allt det här men vi har ju förmiddan imorgon på oss också, sen på eftermiddan måste vi börja förbereda redovisningen. Det kommer bli bra mycket att göra säger jag bara. Men ajja nu måste jag faktiskt leta efter mer fakta som vi inte har så mycket av än.

1.     2.    3.

1. Mimmi och fanny utanför ambassaden
2. Greklands flagga åt fel håll.
3. Jag och mimmi utanför ambassaden.  ( KOLLA MIN MIN! XD )

Godmorgon

Uhhm, skönt som fan me sovmorgon. Första dagen på länge. Nu är det onsdag, idag ska vi till ambassaden och mimmi har hittat en grekisk rese byrå. Så vi får väl springa runt lite hursom helst där på östermalm. Har en stor känsla av att vi inte kommer passa in. Haha. Sen efter det ska vi träffa sandrorna och deras grupp och käka på mcdonalds. Sen ska vi dra till skolan för vi har jäkligt mycket att göra nu asså. Vi har bara idag och imorgon på oss. Nu väntar jag på att min plattång ska bli varm. Eller min, det är typ mammas men jag använder den mer än henne så det är typ min. Jag har ännu bara kommit på två par saker jag önskar mig i julklapp, parfym och underkläder. Iofs skulle jag säkert få underkläder ändå men ändå haha. Asso jag har typ lite tråkigt så jag ska nog kolla om plattången är varm nu.
Juste..  kom och tänka på en sak igår, fast nu när jag tänker efter vill jag inte ta upp det här.  Men nu måste jag dra och fixa håret. Hejdå


BIBLIOTEK

Tjenare. Nu sitter jag här halvblöt. Eller, mina byxor är blöta.  VI har ju vart på biblioteket och letat fakta, asså det är typ sjukt svårt att hitta något. Men nu har vi ju iallafall hittat något. På biblioteket vi var på hade dom en kaffemaskin och då tänkte vi att vi kunde ta lite och sitta med det till pluggandet/letandet.  Sen skulle jag, mimmi och erika gå och hämta mer. Först tar typ erika och häller upp, då ser jag att kärringen i receptionen, vi kallar henne tant berta, kollar på oss. Sen vänder jag mig om igen till dom, då är erika klar och mimmi ska hälla upp. När hon gör det ser jag tant berta gå till nån annan som satt vid några datorer. Då trodde ju jag liksom att hon skulle hjälpa nån me nåt, men inte då!  Då kommer nästa kärring ( hon som satt vid datorn)  och säger, 

- Hörrni det är ingen leksak det där.
Jag bah;  Nejj vi vet ( bitchigt typ )
Kärring; Det är faktiskt 18 års gräns på kaffe.
Vi; Jaha ?
Jag; men kan jag ta ändå ?
Kärring; nej inte nu.
( Öhh när fan hade du tänkt att jag skulle ta då ?   på fredag eller? :S )
Vi vänder oss om och ska gå tillbaka till bordet vi satt vid, ( erika och mimmi tar ju me sig sina koppar såklart)
-Ni får stå här och dricka upp det, säger kärringhelvtet. Jag gick tillbaka medans dom fick stanna kvar. 
Sen kommer ju dom dit när dom har druckit, och vi börjar ju snacka som in i helvete, och jag pratade jäävligt högt ska jag säga.  Sen när vi gick därifrån, glodde kärring och tant berta på oss som fan. Asså shit skaffa ett jobb? Palla hänga på ett bibliotek hela dagarna och sura. Vem fan säger att det är 18 års gräns på kaffe?  :S   Går man ut på caféer och sånt får man ju köpa så vad är problemet kärringjävel ?  Hahah asså shit. Meenmen,  stämmer det verkligen att det är 18 års gräns?  Och i såfall vart står det ?



GREKLAND FAKTA ?

Är det någon som vet massa saker om grekland?  Plz tell me.  Asså det enda vi hittar behöver vi inte !  Så jag undrar hur vi skulle kunna få reda på om hur grekland ser på hbt (homo/bi/trans) personer när det gäller äktenskap och adoption. Vi ska ju iofs till biblioteket senare idag men sen imorgon ska vi till ambassaden. Hoppas det funkar bara, Men nån som kan ge tips på vart jag hittar faktan på internet får gärna kontakta mig, skicka en kommentar så !


SKUULA

Mhmm, nu sitter jag här i skolan. Om tio minuter så börjar vi igen, hahah. Och nu ska mimmi sätta på it's ok to be gay på  youtube. Hahaha.  Idag har vi vart på ungdomsmottagningen. Det var väl ganska trevligt, vi fick kondomer och sånt. Mhh, jag känner mig ansvarig för jag hade gruppkortet till bussen.  Vi hittade typ inte först sen gick det väl bra. Vi var en kvart tidiga. Ajja, vi har hittat ganska mycket fakta om Grekland vilket är bra. Imorgon ska vi till ambassaden och besöka en resebyrå. Japps, vi har ju precis haft lunch, maten var skit äcklig ! Så jag och mimmi gick runt och frågade om vi fick låna sex av dom, vi fick låna det av felicia två gånger, och jag är redan skyldig henne sex kronor.  Aiight, men jaa vi vart desperata och fråga alla, men nu måste jag typ sluta skriva för dom andra kommer snart :)   HEJDÅ !



SOV GOTT, DET SKA IAF JAG GÖRA!

Japp, nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Lyssna på den här låten !   Gammal, men bra !



JA, JAG HAR LUGNAT NER MIG NU! :)

På bussen sitter två fyllon och pratar högljutt med varandra. En tredje man kliver på bussen, även han är berusad. Han passerar sätet där de två fyllona sitter.
Fyllot (skriker): Tja din arbetslöse jävel!
Mannen: Men tja...Det var länge sen!
Fyllot: Bor du i en barack nu?
Mannen: Ja, precis.
Fyllot: Röstar du på Obama?
Mannen: Va...?
Fyllot: Ja, barack. Barack Obama!
Mannen: Fan va du var snabbtänkt då...


En grupp barn ~7 pratar om Halloween.

Pojke 1: Tänk om man vore ett monster.
De andra: Läskigt!
Pojke 2: Tänk om man vore Dracula.
De andra: Uuuusch!
Pojke 1: Christer Sjögren!
De andra barnen (skriker): Aaahh! (och springer iväg åt olika håll i panik)



Två tjejer ~16 sitter och diskuterar.

Tjej 1: Du, jag kom på en sak.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Du vet den där visan "Ekorr'n satt i granen"? Lyssna på texten: "Ekorr'n satt i granen, skulle skala kottar, fick han höra barnen, då fick han sa bråttom, hoppa han från tallegren...
Tjej 2: Jaha?
Tjej 1: Liksom hur fan hann han byta träd mitt i sången?



Två killar ~16 snackar om World of warcraft.

Kille 1: Har du hört att på det där nya, Wrath of the lich king, så ska man kunna ha motorcyklar och sånt?
Kille 2: Ja, helikoptrar också.
Kille 1: Det blir ju värsta overkligt när dom lägger in sånt. Liksom ofta en Orch skulle köra motorcykel.
Kille2: mm, precis.


HAHAHA MIN HUMOR ASSÅ ! :D 


JULAFTON

Pff, har precis fått reda på att vi typ inte kommer göra något speciellt på julafton, jippie !  Naat..   Liksom vilket liv man har som sitter hemma på julafton utan att träffa släktingar eller nånting på julen. Liksom har ju alltid vart så och nu så ska vi bara sitta hemma och muppa, och man kommer ju typ inte kunna träffa nån heller eftersom att alla kommer ha åkt bort eller ha fullt upp hemma. Någon som vill ha en tung resväska?  Jag hoppar gärna ner !  Och så försökte jag förklara för mamma som tycker att vi ska hyra filmer då, att det är inte ens diskuterbart. Man kan väl förfan inte sitta och kolla på massa filmer hela dan på en julafton ? Vad fan är det för nåt? Shit använd hjärnan för i helvete. Liksom julen är den högtid jag längtar mest till, till och med mer än min egna födelsedag. Och så får man höra ''vi kan hyra filmer..'' Asså seriöst vad tänker man med? Ska fan skaffa pojkvän och fira jul me han. Asså att hyra film på julafton kan man ju likagärna skita i julbordet också ! Då kan man ju lika gärna käka mcdonalds och skita i alla julklappar. Eller? Och så blir jag ännu mer sur på mamma när jag förklarar för henne att jag inte tycker att det är acceptabelt att kolla på film hela julafton, och sitta hemma själva. Men då blir ju hon sur och säger; ''jajjaa, men det är en och en halv månad kvar tills jul.''  Men shit det var ju du som tog upp det? Och du ska ju alltid få säga vad du tycker. Asså sånt blir jag alltid jäkligt irriterad på, folk som alltid ska få säga vad dom tycker men så fort nån annan säger vad den tycker så får den inte göra det.  Dessutom, hyra film brukar vi alltid göra på juldan , så hur fan tänkte du?  Öhh, jag är faktiskt ganska irriterad just nu. Som mamma sa, '' Micke ( min morbror) har ju redan bjudit mormor och morfar hem till dom på jul , och jag tänkte att dom brukar ju alltid komma hit så då är det ju inte mer än rätt att dom åker till micke. Iofs så bjöd micke oss också men vi kommer aldrig få me sebbe dit och jag tänker ju inte direkt lämna honom ensam hemma på julafton.''  Men åhh asså jag är så jävla besviken just nu att jag nästan känner att jag skiter i julen och julklapparna. Om han är så jävla handikappad och inte kan offra sig ens på julafton så får han väl sitta hemma själv på julafton ?!  Nej det är klart att alla andra ska få lida. UÄH !  Asså jag får damp snart! Asså ååh döda mig någon? Eller försök få mig på bättre tankar för jag tänker fan inte bli nöjd förrns morsan har kommit på nånting bra, OBS INGA JÄVLA FILMER!

Såå..  vad ska ni göra i jul? :)



HJÄLP MED DESIGN?

Uhh, sitter här vid datorn i sängen me pucko och kollar på tv, eller ja just nu bloggar jag ju. Iaf, jag undrar ifall det finns nån som har lust att hjälpa mig med designen för det är nåt jag verkligen inte förstår mig på. Och så går man in på andras bloggar och ser deras fina designer. Det är ju också väldigt mycket trevligare att läsa en blogg med en fin design visst?   Så om nån skulle kunna tänka sig hjälpa lilla mig så skulle jag bli jättetacksam om den gjorde det
. Puss (:

STRESSIG VECKA

Den här veckan kommer bli stressig som fan. Vi ska ha temavecka den här veckan, och det handlar om att man ska jämföra ett land med sverige. Jag, mimmi och fanny är en grupp och vi fick Grekland. Då hade vi tänkt att intervjua någon på den grekiska ambassaden, men det vart lite struligt med det där så vi får se hur det blir. Sen imorgonbitti ska vi till ungdomsmottagningen så jag har typ ansvar för gruppkorts helvetet till bussen.  Och aa , vi kommer att jobba med grekland 7 timmar om dan varje dag, på fredag ska vi redovisa. Så vi kommer ha väldigt mycket att göra den här veckan. Det som också är bra är att man inte behöver vara i skolan hela tiden utan man kan  jobba hemma hos nån, eller på bibliotek osv.  Men jaa, det var väl inte så mycket mer att säga just nu förutom att jag fryser är trött och tänker nu gå och lägga mig i sängen och kolla på tv, heddopeddo!

MITT RUM ÄR NÄSTAN KLART!

Sådär, som jag skrev här uppe så är mitt rum nästan klart, det är bara några speglar som ska sättas upp. Fyfan va bra det blev. Är jätte nöjd. Mycket bättre än innan !  Idag har vi då fixat klart, har vart på ikea och köpt fler galgar ( stavning?) till min garderob. Har också köpt en ny mascara idag, hoppas den är bra för den var dyr, kostade 160 kronor och det var volume cologne eller nåt sånt hette den. Sen har vi möblerat om, jag har gått igenom lite kläder som min kusin typ ska få. Sen har jag köpt lite andra saker från internet. Hmm, nu ska jag kolla på hål i väggen sen blire parlamentet, björn är me idag !  Missa inte, liksom.  Hejdå <3



Sådär ser det ut nu, okej nu har ju typ ingenting att jämföra me men jag lovar att ni inte vill veta hur det såg ut innan! :)
(klicka på bilderna för att göra dom större) Btw, vill egentligen ha nytt databord och datastol för dom passade jättebra till förra rummet ( kanske för att jag hade svart och rosa då ?  Jaa shame on me... )  

SAW 5

Tjuez,  idag har jag målat på mitt rum. Det är snart klart ska bara måla fondväggen imorgon, och färgen torkar typ skit snabbt. Så vi kommer typ måla den imorgon sen ska vi dra till ikea, och sen ska vi typ till mormor och morfar och hälsa på. Eller jag vet inte om jag ska med, men jag får se, han har ju kommit hem nu. 
Jaa vad har jag mer gjort idag ?   Joo jag kom precis hem ifrån heron. Var där med familjen och kollade på saw 5.  Den var inte alls lika bra som dom andra, dom blir typ sämre för varje film, men så är det ju alltid. Den var  äcklig ibland och ibland långtråkig.  Menmen, nu har jag sett den och vet att jag inte ska se den igen. Så är  det me det. Nu ska jag typ kolla om det finns nån rolig inne på msn, CIAO



Saknar att få ha datorn på mitt rum.. :(

Everyday


SEG UPPDATERING?

Vet att jag typ aldrig skriver men men, man får ju ta paus lite då och då om man känner för det, har ändå inte så många läsare så who gives a shit ?   Men iaf, den här veckan gick skit fort, igår satt jag och plugga no och tänkte ''shit, det är imorgon vi har prov''.  Hade liksom inte tänkt på att det var torsdag då. Och i torsdags fick vi också våra skolkataloger, och såklart var typ det första vi hitta en ganska äcklig grej, man baaah myspys !  Hahah eller inte. Men men, det var lite kul att kolla i dom. Idag hade vi ju no prov, det gick ganska bra faktiskt, är ganska säker på att jag åtminstone kommer få g+.  Så det får man ju verkligen hoppas på !  Det var ju faktiskt inte så jättesvårt, dessutom är det jätteskönt att slippa dom där jävla alkanerna och alkenerna m.m.  Sen hade vi engelska-läxförhör som jag typ verkligen inte övat på förrns typ fem minuter innan lektionen börja, och haha konstigt nog så kunde jag allt, fotografisktminne eller vad ? ;)   Så var ju jag tvungen att välja låt, och jag hade inte gjort det så jag fick ta något bara, tog forgive me med Leona Lewis. Har typ egentligen bara hört den typ en gång innan menmen, haha. Sen fick jag redan på att man inte behövde ha bestämt sig förrns nästa vecka, yey!  Men nu har jag bestämt så skit samma.

Nu håller jag på att göra om mitt rum, det kommer bli skit fint kommer fota sen när det är klart. Nu har ju jag datorn i vardagsrummet, och då tjatar dom om att jag skriver för mycket, öhm inte mitt fel ?  Skriver liksom här och svarar på msn, men det är fortfarande inte mitt problem. Åhh, är det bara jag som har förälskat mig i den där låten i felix reklamen?   HAhahah jag känner mig fett geek, serri största tönt låten men jag gillar den fan ! :)  Kanske lägger upp den i ett annat inlägg snart. Bajj

SKOLHELVETE IGEN

Asså fyfaan vad boring. Skolhevetet är ju såklart igång igen, kom igeen ingen pallar. Idag vare typ fett tråkigt. Asså jag driver inte, först hade vi svenska, då fick vi kolla på nån jävla deckarfilm, typ kommisarie morse eller vad det hette, BOORIIIIN

Haha brorsan knacka precis så var tvungen att se vad han ville, han undra om jag ville ha te och isåfall vad för te ^^ men eftersom att jag inte visste vad det var gick jag och hjälpte han så nu sitter jag här me te. Hihi

Ajja vart var vi ? :)   Juste vi hade kollat på film det var sjuukt tråkigt.  Sen hade vi slöjd, inte bättre det med den där jävla  surkärringen, menmen. Blev äntligen klar me blixtlåset så det är inte så jättemycket kvar nu hoppas jag för det är bara fem gånger kvar och jag kommer inte hinna börja me nåt annat typ, så jag kommer få göra tre saker nästa termin :S SAJJK!  Usch va fort det har gått. Iaf sen hade vi lunch och det kan jag säga var inte så speciellt gott.. Menmen, sen på rasten skulle vi spela kort, då fick jag chansen att visa mina tuffa korttrick. Hahaha.  Sen hade vi engelska, som också var booring. Men den var så kort så det va chill. Sen visste vi inte om vi skulle ha matte eller no för vi visste inte om vi hade bytt, så jag och mimmi sprang runt och leta efter anneli och sen visade det sig att vi skulle ha matte. Så hade vi tråkig matte. Sen skulle vi ha no, men då skulle Anneli spola en film för att visa oss just en sak i filmen, så det tog typ skit lång tid så vi hade typ bara no i tjugo minuter max. Så vi fick kolla lite på den filmen sen berättade hon två historier, dom var lite roliga speciellt första me pojken som skulle kolla på sin storasyster och hennes kille i hennes rum utan att dom visste. Sen gick vi ut, och så gick jag hem. Johanna gick me mig typ till en busshållplats och så åkte hon därifrån och jag fick sista biten själv. Fast jag hann bara ner för backen för då kom himan och renee så jag gick me dom istället. Åh gud vad intressant..  inte.  Hmm, är det bara jag som har märkt att alla typ bråkar ? :O  Alla bråkar typ me nån.. hmm. Ajja men nu är jag trött så ska inte skriva mer, ciaao

RSS 2.0