The lion sleeps tonight

HAhaha vilken gullig video !  Ska dra och kolla klart på desperate housewifes nu !



-

Just nu är jag på ett så jääävla dåligt humör. Jag är sur på allt och alla, tur att ingen snackar med mig nu. Till och me mamma blev sur för att jag lät så uppkäftig? :S  hallå jag är inte uppkäftig ! Men happ, tänkte att ni kanske ville veta att jag säkert inte kommer skriva nåt speciellt nu ikväll, och nu vet ni också varför.  Hej

EN LITEN BÅT BLIR OFTA VÅT

Hahahha fyfaan, jag och mimmi satt typ halva svensk engelskan och sjöng;

En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker
En liten båt blir ofta våt om magen när det stänker
Jag undrar vad den tänker
Den tänker att det finns en skatt långt ner på havets botten
Den tänker att det finns en skatt långt ner på havets botten
Jag undrar vem som fått den

( haha vette fan om den går exakt så, men dom i videon verkar bara kunna första meningen xD )





FRÅGA OM NI FÅR LÅNA MARCUS SKOR SÅ NI SLIPPER DRUNKNA !

Hahaha jag måste bara säga en sak, marcus har inga skor på fötterna, han har båtar.  Hahha asså seriöst ni ska se hans fötter, hellooo bigfoot!  Asså det är fett synd för mig, jag sitter brevid han på engelskan, fast iofs skulle det bli översvämmning här skulle jag ju inte  behöva simma, då har jag ju marcus skor.  Hahaha asså fan vad snäll jag är mot honom, mobbar honom vaarje dag, men hallå det var inte jag som knuffade bort min stol ? Hahahaha, han är inte smart han inte.

Iaf, idag kanske jag ska åka och köpa ny jacka, vi får se. Liksom det var ju sviiin kallt imorse. Inge kul.  Sen ska vi ju skriva deckarnoveller på svenskan och jag vette fan vad det ska handla om, hjäälp ?   och sen funderar jag på att klippa håret eller nåt, men jag vet inte huur ! :(  tips nån ? (a)

TISDAG

Godmorgon, hinner inte skriva så mycket nu måste hinna fixa mig klart också. Vet ni idag var första morgonen på läääänge som jag åt frukost :) Det var faktiskt gott men jag är ännu mera mätt nu än vad jag brukar. Menmen, iaf idag blire å ta varma kläder på sig för jag fryyyser !  Och sen ska det regna också, bra att man har jackan. Iaf, idag slutar jag hyfsat tidigt vilket är underbart !   Jag är sviiin trött, så när jag kommer hem igen får man väl gå och sova en stund ;)    tjing!

GOD NATT ALLA SÖTA

Sådär, nu ska jag inte gå och sova utan jag måste läsa lite i min deckarbok som vi läser på svenskan, ska också kolla på två och en halv  män. Idol var fett tråk idag, menmen..

Nu kan du få mig så lätt <3




JAG HATAR TE!

Asså egentligen hatar jag te !  Det är så hiimla äckligt, speciellt eftersmaken. men jag har lärt mig att tycka om vissa te smaker, speciellt en som vi hade hemma. jag är så glad att jag vågade smaka på den. så nu snart börjar idol (  2008 har jag vart idol tönt?  )   och till det ska jag ha te och en sån där delicatoboll, smaskigt värre !

Sen har jag ju typ engelska och no läxa att göra, har inte pallat göra det idag men eftersom att jag och mimmi inte ska dra och simma imorgon så har jag ju mer tid på mig då, om inte johanna är ledig ifrån träningen såklart så vi kan dra till stan, men har för mig att hon sa att hennes syrra skulle vara hemma och då betyder det träning för hennes del tror jag. Ajja, nu måste jag skynda mig att koka upp vatten och sånt skit, så man inte missar nånting i idol, haha. Men hare bra, får se om jag skriver mer innan jag går och lägger mig, blir väl en låt eller nåt iaf.  Püssar ! <3

        

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN <3

Asso den här låten kan jag inte lyssna på, kan börja lyssna på den men då blir jag bara ledsen, ni förstår att den här låten ''förstörde'' min bästa kväll nånsin....  Nää den förstörde inte men det var just när dom spela den här låten som jag svimma på konserten :(   USCH !

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din - Håkan hellström <33

URIN

Asså fyfan var typ med om världens äckligaste sak idag ! Först vare ju skola som vanligt, sen på syslöjden hade vi en  vikarie, hon var ju lite rolig...  hon sa typ ''gumman'' ''lilla hjärtat'' och såna saker till oss, sen när man sa, jag tror jag har gjort fel sa hon;  nä men du kan inte göra fel. Haha asså hon var ju lite kul..   Sen hade vi lunch och blablabla. sen engelska, och sen no. Och det var då det där äckliga kom in i bilden, vi håller på me kemi och det vi håller på me i kemin är kol. Och hon tog typ fram nånting som vi skulle få smaka på, så sa hon; ta kulan och lägg den längst bak på tungan. Så då gjorde typ alla det, men det smaka skiit äckligt så jag gick och spottade ut det, och då skulle hon typ va rolig och bah; ojj jag har gett er fel, det här är giftigt,  men sen sa hon att hon skämta. Så frågade hon om nån visste va det var, ingen visste ju. Och alla hade smakat, då säger hon; ni har smakat på urin.   Jag höll nästan på att spy för jag hade ju oxå den där äckliga jävla smaken i munnen, sen bah ; eller asså det är ju inte riktigt urin utan det är ett ämne som finns i urin, då vart man iaf lite lugnare, sen när vi sluta spraang jag nästan till skåpet och tog ett tuggumi, så jävla gross ( stavning? ) !   Iaf, sen hade vi matte sen sluta vi. Drog hem la mig på sängen och kolla på tv. och nu sitter jag här och käkar på en köttbulle :)    Haha, ska äta det till middag typ, och vi fick det i skolan idag, Yey. Menmen, ska dra typ. Heddooo

MÅNDAG

Buhuu det är måndag,  det betyder skola. Asså vi slutar fätt sent idag, pallaaa. Juste vi har slöjd och jag och mimmi har våra kjolar, hihih. Men iaf så har jag sovit gott, första gången som jag vakna och är pigg, wiierd. Hm, idag fick det bli mjukisar, rosa tröjan som jag inte använt så mycket, och min mörkblåa kofta. Det kommer säkert va kallt ute så får väl typ ta jackan oxå.  Men happ, ska väl typ packa ihop allting nu och dra, så vi hörs senare.  Juste, jag lägger in en bild på min fina lilla utväxt också, blööh.


Tjusigt eller vad ? -.-

BAMSE-REMIX

Haha äre inte det här typ världens bästa bamse-remix ? x)  Haha men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv, sen ska jag sova, natti ! <3




TRÅK..

Jag och reneé drog till bea förut, tänkte ju tona håret men jag väntar nog me det för mitt hår är så slitet och skadat och sådär.  Så ska köra på nu me hårinpackningar. Men iaf så köpte jag en hårspray ;)   Och sen kom jag hem, var skithungrig så sa åt mamma att fixa käk, så fixade hon sen åt vi. Har typ precis ätit klart tänkte ta och duscha nu och sådär, fixa sig efteråt så är klar kanske innan åtta ? :)  Och sen åtta börjar ju hål i väggen, det kan man ju inte missa haha :D  sen hoppas jag att det är nåt annat kul på tv annars får jag väl sitta framför datan innan jag ska sova ;)  Men ska duscha och så nu då. Heddo


ABSTRAKT KÄRLEK








SÖNDAG

Godmorgon,  dagens planer är väl inte så jättespeciella, ska typ gå ner i källaren tror jag och leta efter mina walkie talkies, haha ;D sen gick jag ju aldrig till bea igår så får väl göra det idag istället tror jag. vi får se.

Iaf, inatt så drömde jag typ sjukaste drömmen, och innan jag vakna så drömde jag att det var nån som högg mig i armen med en kniv, sen när jag vakna hade jag jätte ont i armen. Asso det är fätt skumt för det blir alltid så :O  när jag drömmer att jag gör illa mig nånstans så gör det ont där när jag vaknar :S  Men aja, nu ska jag väl ta och klä på mig eller nåt ;) Pusshej




ALFONS ÅBERG <3

Hihi när jag var liten älskaade jag alfons åberg !   Och jag har hittat massa videos x)

Godnatt Alfons Åberg



Och godnatt på er, för nu ska jag snart gå och sova ! :)


SOBER - KLARA SIG SJÄLV





MÄTT OCH BELÅTEN

Åh !  Fyfaan vad jag är mätt säger jag bara !   Så jävla gott.  Hahah det var mycket trevlig på restaurangen, väldigt god mat.  Asså när man åt så kände man ju typ hela tiden ;  jag måste ta mer, måste ta mer,   bara för att det fanns så himla mycket kött, och sen pommesfritsen var sjuukt god !  Sen var typ alla klara då vare bara min morbror som satt kvar och käka, hahah :D  det var lite kul. Sen var ju alla proppmätta, ja då ska vi ha efterrätt också, fick tobleronefondue, det är typ smällt toblerone och så har man jordgubbar, melon, ananas, maränger, marsmallows och banan som doppar i tobleronen.  SJUUKT GOTT !   Och så fick man glass till. Assåå trevlig kväll måste jag säga, även ifall man vart väldigt trött och mätt.  Fotade även lite, men alla bilder var dåliga, så tar den som vart bäst (  den vart tyvärr suddig... )





Jahaa vad ska man göra nu då ?  Antingen kolla på tv, dra ut eller dra och köpa choklad?  Haha vettefan om jag kommer orka men ändå ;)

FONDUE RESTAURANG

Well, snart ska vi åka, ska bara fixa mig lite till.  Sen åker vi in typ fett tidigt, men vi ska hämta mormor och morfar först också, sen så måste man ju typ vänta tio år på maten också. Bra kanske att vi åker in tidigt då ?   Venne, men det ska bli trevligt hoppas jag. Har typ haft beslutångest gällande vad jag ska ha på mig, men det fick bil vanliga jävla slappkläder, som mamma sa, det är inte kungen vi ska träffa, eller asså dom ska ju träffa kungen,  JAG.  Haha ;D  Alla vet ju att jag är kung ;) Men nu måste jag skynda mig så hinner inte skriva mera, CIAO !

AMIR OCH ERIK

Asså det här är fan en av dom bästaste låtar som gjorts ! LYSSNA PÅ TEXTEN! Vet att den är gammal men det skiter jag i, videon är skum så skit i den och lyssna på texten !






GOD NATT

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig, tidigt för en gångs skull. haha nää då , men asså det är typ det man har helgerna till nu förtiden, att sova. Hinner ju inte sova så jättemycket på vardagarna. Fätt kefft säger jag bara. 

Åh nu har jag ganska så ont i halsen :O  Venne varför, hostar typ hela tiden också, menmen..  asso kolla, jag vill typ tona håret, men mitt hår är jätteslitet och allt sånt skit, så jag vet inte om jag ska göra det :S   Asså jag vill inte ha mitt hår som det är nu, så jag tänkte tona sen tänkte jag vänta typ ett år innan färga/tona igen. För jag kommer fan tappa håret om jag fortsätter tona/färga tre gånger minst om året. Asso det suger, just nu vill jag bara ha ett helt annat hår ! :(
Ska jag tona tycker ni ? Snälla svara..

Och nuu känner jag verkligen att jag behöver nya kläder, men jag lovar att mamma tycker att jag redan fått för mycket :O   Fattar inte varför har ju typ bara köpt ett klädesplagg. sen när jag säger att jag behöver klädre säger hon alltid ;  du har fått så mycket mer kläder än sebbe och blablabla, men hallå är det mitt fel att han inte vill ha kläder?  NEEJ.   Men jag har iaf fått nya skor, fast det var typ två eller tre veckor sen, och så ska jag snart få nån jacka som jag kan ha i vinter, tänker verkligen inte gå i min tunna i vinter igen, fast asså jag hade en vinterjacka men jag gillade inte den sen så jag gick me den tunna istället (a)  HAHAH x)   Den var mycket snyggare typ :)  Men aah, sen nån dag den här helgen ska jag ju köpa ny tröja,  haha eller tror det iaf x)  HAHAHA ,  kanske inte direkt värsta tröjan man gärna går runt med, vi får se ;)
Men  nu hade jag tänkt att  hoppa i säng, det är fätt kuul !   Och innan jag drar slänger jag in en låt här,
GODNATT!








HAHA FAN VAD JAG ÄLSKAR DOM!  Asså  dom är inte bögar på riktgit som man kanske fattar? :)  HAHA DOM ÄGER JU LÄTT ! :D

Fredag

Idag hade vi idrott på morgonen. Vi sprang mässvarvet och sedan lirade vi brännboll, asså roligaste när det kom en boll typ precis där Philip stod, jag bah; Aah phiiiiiliiip! Och typ sprang emot hnm, men han hann vända sig om och tog en lyra.  Sen så vann vi såklart (a)  hahah.  Sen typ hade vi svenska me våran roliga vikarie, olle !  Han har skit rolig bil xD   Iaf, sen så hade vi språk, lite småtråk sådär. Men vi fick sluta tjugo minuter tidigare för vi är så snälla (a)   och då skyndade jag och mimmi ner till caféterian för vi skulle snacka me migge om en sak, kan tyvärr inte berätta vad förräns om en vecka typ. Sen hade vi pratat me honom va vi tvugna att snacka me vaktis, men han hade lunch.  Sen så hade dom andra också slutat så vi drog och käka. Sen typ hiitta vi vaktis, och då sa han att vi skulle snacka me peter först ( rektorn)  och så snacka vi me han men han kunde typ inte säga nått...    Sen hade vi typ no-labb, och fick no partners..  jag fick va me vidar, yey !  NOT...    Hahah, men iaf sen så typ skulle vi göra nåt me cola och kol, och när vi hade hällt i kolet i colan så lyckades vidar hälla ut hela skiten.  Det kunde man ju fattat, hahahah :D   sen fick vi smaka på cola sakerna och det var inte gott..  Sen hade vi engelska sen sluta vi.  Då drog jag och johanna till farsta, skulle köpa poliströja, men hitta ingen.  Så får köpa det sen nån gång..   haha :D  Sen åkte vi hem och på bussen satt det skit roliga bäbisar, hahaha det var lite kuuuligt. Och sen om typ en vecka ska jag få en skraplott bara för aatt jag har svarat på några cepe frågor :D haha men nu ska jag ta och chilla lite.  CIAOO !

Ps. jag tänker inte snacka nå mer me philip !  Inte förrns han blir snäll!  HAHAHA


GUESS WHO'S BACK?

Juuust precis !  Jag är tillbaka. fast nu fattar jag inte ett skit hur jag ska ändra min header eller nånting !  dom har gjort nått skumt asså :S    Menmen, får väl se om nån sötunge kan hjälpa mig me den? Iaf,  nytt namn också :D  haha så himla smart,  jag är ju bella, och jag är läcker,  passar det inte perfekt me bbelicious då ? :D  haha liksom jag skulle bara ha me ett b först, men det var typ redan upptaget :S  Sajjk.   Men idag startar jag bloggen med ett kort inlägg. Klockan är alldeles för mycket nu, så måste gå och lägga mig nu, annars kommer jag se ut som ett mongo som typ alla i skolan gör.  Haha men god natt på er!


RSS 2.0